Foto: F64
Pēc septiņu gadu ilgām attiecībām šopavasar gredzenus mijuši pasaules atzinību iekarojusī operdziedātāja Kristīne Opolais (attēlā) un Birmingemas simfoniskā orķestra diriģents Andris Nelsons.

Abu kāzas notikušas 29. aprīlī jeb dienā, kad visas pasaules uzmanība bija pievērsta britu prinča Viljama un Keitas Midltonas laulību ceremonijai, ziņo izdevums Privātā dzīve.

"Šo datumu izvēlējāmies tāpēc, ka sakrita laiks, kad mēs ar Andri varējām būt mājās Latvijā. Andrim izpalika koncertturneja Japānā, es savukārt atteicos no viena operas La Scala projekta Milānā. Sapratām šo situāciju kā mājienu no augšas, ka jāprecas, turklāt Andris mani jau pirms pusotra gada bija bildinājis," stāstījusi jaunā sieva.

Operdziedātāja ar savu mīļoti vīrieti salaulājusies Rīgā, Latgales priekšpilsētas dzimtsarakstu nodaļā, un ceremonija noritējusi šaurā tuvinieku lokā - tā kā jaunlaulātie notikumam nav vēlējušies pievērst lieku uzmanību, kāzās piedalījušies vien Opolais un Nelsona vecāki, kā arī vedēju pāris - Latvijas Radio klasika programmu direktore Gunda Vaivode un komponists Juris Vaivods.

Pēc ceremonijas jaunais pāris ar viesiem devušies pusdienās uz kafejnīcu Osīriss, bet dienu pēc kāzām notikusi neliela ballīte pāra tuvākajiem draugiem un kolēģiem no Latvijas Nacionālās operas.

Foto: LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!