Foto: F64
Pasaulē nākusi Latvijas operdziedātājas Elīnas Garančas (attēlā) un viņas dzīvesbiedra, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) galvenā diriģenta un mākslinieciskā vadītāja Karela Marka Šišona meita.

Kā teikts pāra oficiālajā paziņojumā, ko saņēmis orķestris, laimīgie vecāki mazajai meitiņai devuši vārdu Katrīna Luīze.

"Māte un mazā Ketija jūtas fantastiski labi," teikts paziņojumā, bet sīkāka informācija par jaundzimušās svaru un garumu, ko šādās reizēm mēdz pavēstīt, plašākai sabiedrībai pagaidām netiek atklātas.

Dēļ lielā notikuma Šišons ceturtdien nepiedalījās LNSO orķestra sezonas atklāšanas koncertā, un viņa vietā koncertu diriģēja Mārtiņš Ozoliņš. Par izmaiņām savos plānos diriģents orķestri bija brīdinājis jau sestdienas vakarā, atklājot, ka privātu iemeslu dēļ viņš nevar ierasties Rīgā, un arī Vācijā esot atcelti vairāki viņa koncerti.

Šišons visiem savas profesionālās darbības cienītājiem atvainojies par šīm izmaiņām, tomēr paudis pārliecību, ka ikviens saprot to, ka viņa "prioritāte vienmēr ir bijusi un būs ģimene".

Garnača savu pirmo mazuli laidusi pasaulē, būdama 35 gadus veca - savu dzimšanas dienu viņa nosvinēja 16. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!