Foto: DELFI

18. aprīlī dziedātāja Diāna Pīrāgs (attēlā priekšplānā) oficiāli kļuvusi par brīvu sievieti – šķirta viņas un francūža Frenka Cesto laulība. Abi pie notāra noslēguši arī vienošanos par turpmāku kopīgā dēla Leona audzināšanu un nu jau spēj sarunāties bez strīdiem.

"Esam salīguši mieru, mums vairs nav problēmu komunicēt. Nekādu tiesu nebūs, mums izdevās par visu vienoties mutiski un rakstiski pie notāra.

Esam vienojušies, ka bērns dzīvo pie manis, taču tēvs viņu pieskata, kad viņam ir tāda vēlme. Frenks labprāt piedāvā savu palīdzību bērna pieskatīšanā, kad man ir koncerti, šajā ziņā mums nekādu problēmu nav," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Pīrāgs.

Dziedātāja atklāj, ka abi ar Frenku laikus sapratuši, ka nedrīkst turpināt publisko skandalēšanos, jo jādomā vispirms par bērna interesēm. Nu viņi koncentrējas uz mazā Leona vajadzībām, un rūpes par dēliņu abus no jauna satuvinājušas.

"Zinu, ka ārzemēs ir daudz tādu piemēru, kad populāras dziedātājas izšķiras, bet tad atkal ir kopā ar bērna tēvu. Tik tālu gan šobrīd nevaru aizdomāties par sevi un Frenku.

Taču mūsu attiecības pēdējā laikā ir ļoti labas. Pieļauju, ka nākotnē būsim ļoti labi draugi. Dzīve parādīs, kā būs, bet esmu droša, ka sliktāk nebūs," smaida Pīrāgs.

Pieredze ar francūzi viņai daudz iemācījusi. "Jaunieši domā, ka mīlestība ir mūžīga, taču es tagad zinu, ka tā nav. Jūtas mainās, taču tas, kas paliek, ir ģimenes vērtības.

Esmu sapratusi, ka ir foršāk vienkārši baudīt dzīvi, oficiālas attiecības man vairs nevajag. Gribu vienkārši dzīvot un priecāties," atklāj dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!