Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā), kura šova laikā sagājās ar savu kolēģi, liepājnieku Kristapu Pujātu, bet pēc šova pāris mēnešus bija kopā ar dejotāju Georgu, tagad bauda jaunas attiecības.

"Arī šobrīd man, protams, ir attiecības. Viņš ir mana īstā mīlestība, ilgi gaidītā. Es tā vismaz domāju, jo tagad esmu laimīga," intervijā žurnālam Ieva atzinusi Sabīne.

Jaunā drauga vārdu meitene gan atklāt nav vēlējusies, vien norādījusi, ka viņš nav no šovbiznesa aprindām - ikdienā viņš būvējot mājas.

"Mēs iepazināmies jau sen, tomēr vajadzēja paiet gadiem, līdz sapratām, ka jau ilgi esam viens otra domās. Kopā gan neesam ilgi. Tikai vienu mēnesi. Vēl pavisam īss, bet jau ļoti labs laiks kopā," stāstījusi dziedātāja.

Draugs viņu pavada uz dažādiem pasākumiem un koncertiem, bet presē iekļūt viņš nealkstot. Savu dara arī fakts, ka draugs ir četrus gadus vecāks par meiteni un viņu mazliet piebremzējot.

"Līdz cik gadiem būšu tāda hiperaktīva? Man jau liekas, līdz pirmajam bērnam un kāzām. Pēc tam būšu mierīga mājsaimniece, audzināšu bērnus. Apprecēties varētu pēc diviem, četriem gadiem, tāpēc tagad visur skrienu un piedalos. Gribu iztrakoties, lai pēc tam varu pievērsties ģimenei," intervijā Ievai atklāta bijusi Berezina.

"Beidzamajā laikā esmu aizdomājusies, ka jau apnicis visu laiku skraidīt apkārt, smieties, trakot. Varbūt paveiksies - apprecēšos agrāk, un būs miers. Gribas nomierināties, un pamazām jau sāku to darīt," atzinusi Sabīne.

Galerijā: Berezina kopā ar saviem bijušajiem draugiem Georgu un Kristapu Pujātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!