Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā), kura allaž priecējusi ar savu smaidu un neizsīkstošo dzīvesprieku, šoruden izskatās labāk nekā jebkad – viņa krietni notievējusi un burtiski staro. Viens no Sabīnes pozitīvo pārmaiņu iemesliem – iemīlēšanās.

"Jā, man ir jauns puisis - iepazinos ar viņu, gatavojot mūziklu, jo viņš tajā dejoja. Dzīve galu galā turpinās - iepriekšējās attiecības man nesanāca, bet nepalikšu taču tāpēc vecmeita uz mūžu! Puisi sauc Georgs Bormanis, un starp mums ir simpātijas nu jau divas nedēļas," sarunā ar DELFI Izklaide priekā dalās Sabīne.

Dziedātāja saglabājusi labas attiecības arī ar iepriekšējo draugu - šova kolēģi Kristapu Pujātu. "Esam palikuši labi draugi, tiekamies uz skatuves. Vienu vakaru pasēdējām picērijā un visu izrunājām.

Pudža man atklāja, ka vēlējies meiteni, kas viņam visu laiku var būt blakus, bet es to tīri fiziski nevaru. Visu izrunājām, un sapratām, ka tā bija lemts, taču dzīvē viss notiek uz labu," optimistiski spriež Sabīne.

Mūzikla Dzimuši mūzikai izrādēs nevarēja nepamanīt to, ka meitene ieguvusi perfektu augumu, un viņai vairs nav ne mazākās lieko tauciņu kārtas. Dziedātāja atzīstas - viņa patiešām kļuvusi daudz tievāka, un auguma aprišu dēļ viņai pat nācies iepirkt jaunu apģērba kārtu, jo visas vecās drēbes ir par lielām.

"Vasara paskrēja ātros tempos, bieži vien man nebija laika paēst pusdienas, bet vēlu vakaros centos neēst. Svērusies neesmu, bet stresa un aizņemtības dēļ noteikti esmu zaudējusi daudzus kilogramus, speciāli biju pirkt jaunas drēbes," stāsta Sabīne. Viņa nenoliedz, ka pie vainas varētu būt arī iemīlēšanās - kad pavasaris galvā, par ēdamo domāt nav laika, un kilogrami pazūd kā nebijuši.

Lai saglabātu jauniegūto formu, Sabīne sākusi aktīvi sportot - viņa gatavojas apgūt hiphopu Pro-X studijā, kur, iespējams, trenēsies pat sava jaunā drauga vadībā, turklāt kuņģis jau pieradis pie jaunā dzīvesveida, un ēst vairs tik daudz negriboties.

Pēc Dzimuši mūzikai izskanēšanas Sabīnei joprojām ir darba pilnas rokas. Šoruden viņai padomā ierakstīt savas dziesmas studijā, lai izdotu disku, radīt savu Eirodziesmu, ar ko startēt konkursā, sniegt koncertus kopā ar Rassell un beidzot iegūt autovadītājas apliecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!