Foto: F64

Populārā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) par pašas godam nopelnītu un rūpīgi krātu naudiņu iegādājusies sev automašīnu Rover 75. Mašīna ir otrā lielā dziedātājas dāvana sev, kas pirkta par pašas pelnītu naudu – pirmā bija ausu monitori.

"Tas ir Jaguāra tipa auto - abi ir līdzīgi un nereti tiek jaukti. Sen jau biju noskatījusi šo mašīnu, jo arī mans tētis tādu iegādājās. Teicu tētim, ka arī gribu tādu pašu, un viņš pat bija gatavs man atdot savu, bet es teicu nē, gribu nopelnīt pati," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Samanta.

Viņa priecājas, ka nu abiem ar tēti ir vienādas markas braucamie - tā kā Samantas tēvs ir īsts auto lietpratējs, viņai būs, kam prasīt padomu, ja kas atgadīsies, un abi varēs salīdzināt, kā Roveri brauc.

Dziedātāja smejas, ka, lai arī daudzi domā, ka viņas auto noteikti būs sarkans, viņai nemaz šāda toņa mašīnas nepatīk. "Es gribēju melnu, bet tāda nebija, tāpēc mana mašīna ir sudrabkrāsā. Bet tas esot pat labi - mazāk mana netīrumus," smejas Samanta.

Lietoto automašīnu viņa uzdāvinājusi sev, iegādājoties par rūpīgi krātu, pašas pelnītu naudu. Samanta nemaz nevar iedomāties savu ikdienu bez auto.

"Ikdienā man daudz jāpārvietojas, un bez mašīnas esmu kā bez rokām. Braucu jau piecus, sešus gadus. Vai esmu laba braucēja? Kura sieviete gan neuzskata sevi par labu braucēju! Man patīk arī pablēņoties ar auto, bet to šad tad, pa brīvdienām," smejas pazīstamā dziedātāja.

Viņa plāno lielo pirkumu atzīmēt jautrā ballītē kopā ar draugiem. "Vasarā bija tā, ka visiem kāzas, tagad atkal visi draugi pērk mašīnas. Man draugs arī nupat iegādājās auto, tāpēc izdomājām, ka nedēļas nogalē jātaisa ballīte par godu jaunajām mašīnām.

Protams, tik traki, kā filmās, ar šampanieša sasišanu pret kapotu es arī negribētu - tad vajadzētu gaidīt vēl vairākus mēnešus līdz braukšanai, kamēr auto remontētu," smejas Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!