20 gadus vecā dziedātāja Rianna šī gada Grammy balvu pasniegšanas ceremoniju atcerēsies vēl ilgi: viņas sirdsdaugs, dziedātājs un tekstu autors, Kriss Brauns (19) dziedātāju smagi piekāvis, kā rezultātā viņa atcēlusi vairākus koncertus, kā arī uzstāšanos Grammy pasniegšanas ceremonijā.

Ārzemju mediji vēsta, ka svētdienas vakarā Losandželosas policija aizturēja Krisu Braunu aizdomās par uzbrukumu dziedātājai. Brauns pēc nopratināšanas tika atbrīvots pret 50 000 ASV dolāru lielu drošības naudu.

Pēc medicīniskās ekspertīzes atklājies, ka Riannas ievainojumi bijuši iespaidīgi. Policijas darbinieki uzņēmuši vairākas fotogrāfijas, pēc kurām noprotams, ka Brauns ir vairākkārt sitis ar dūrēm dziedātājai pa seju. Viņa ar lielām grūtībām varēja atvērt aizpampušās acis, lai policisti uzņemtu fotogrāfijas. Riannas mute bija uzpampusi, lūpa pārsista, deguns nepārtraukti asiņoja un tika konstatēts smags smadzeņu satricinājums. Policija ievēroja arī kodiena pēdas uz dziedātājas rokām un vairākiem pirkstiem. Rianna atzina, ka Brauns esot uzbrucis ar dūrēm, tomēr neizmantojot palīglīdzekļus.

Par iespējamajiem vardarbības iemesliem tiek minētas divas versijas. Saskaņā ar vienu versiju Brauns saņēmis īsziņu no citas sievietes, kurā bijis aicinājums pavadīt kopīgu nakti, kas arī izraisīja konfliktu. Kā otrs uzbrukuma iemesls tiek minēts fakts, ka Brauns no Riannas esot saķēris herpes vīrusu, turklāt dziedātāja to dabūjusi no repera Jay-Z.

Pēc incidenta Riannas talanta atklājējs Jay-Z kļuvis nikns un paziņojis, ka Brauns vairs nevarēs mierīgi staigāt pa ielām - viņam visu laiku būšot jāuzmana aizmugure.

Foto: žurnāls Fame.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!