Foto: instagram.com/pauladukure/

Paula Dukure daudziem joprojām atmiņā palikusi kā simpātiska mazulīte ar satriecošu balsi no Dziedošajām ģimenēm. Taču nu dziedātāja pieaugusi un saviem faniem atrādās jau kopā ar vīrieti, kas nav viņas brālis.

Ģimeņu dziedāšanas šovā iepazītā Paula jau labu laiku min pati savu muzikālo taciņu. Viņa šogad piedalījās cīņā par ceļazīmi uz Eirovīziju, ar savu skaņdarbu iekļūstot labāko divdesmitniekā.

Nu ledus sakustējies arī Paulas privātās dzīves frontē. Meitene, kura līdz šim sabiedrībā izgāja kopā ar draudzenēm vai ģimeni, pēdējā mēneša laikā savos sociālajos tīklos publicējusi attēlus kopā ar kādu simpātisku puisi (pāris attēlā).

Jau janvāra izskaņā viņa savā Instagram foto blogā ievietoja bildi, kurā redzama kopā ar kādu jaunekli, parakstot to ar zīmīgu frāzi It's not complicated jeb Tas nav sarežģīti, kā arī atzīmējot, ka laimīgais puisis ir kāds Zigmārs Valters.

Marta sākumā māksliniece atrādījusi faniem vēl vienu attēlu, kurā pozē kopā ar šo pašu jaunekli. Mīlīgajā attēlā puisis dziedātāju ir apkampis un bučo viņas pakausi, liekot skumji nopūsties visiem tiem Latvijas puišiem, kuri sapņoja reiz paši savaldzināt dziedošās Dukuru ģimenes atvasi.

It's not compilicalicalated 😛

A photo posted by Paula (@pauladukure) on Jan 28, 2016 at 3:23am PST

A photo posted by Paula (@pauladukure) on Mar 9, 2016 at 8:10am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!