Foto: LETA
Šī gada sākumā ar skaļu skandālu pajuka populārās latviešu dziedātājas Lienes Šomases un viņas mīļotā puiša Bruno Holsta (abi attēlā) attiecības, bet vēl aizvien atklājas jauni fakti par to, kas starp abiem mīlniekiem notika.

Pēc attiecību izjukšanas Šomase pašmāju medijiem stāstīja, ka Bruno viņai nozadzis 800 eiro, bet tagad puisis apgalvo, ka nekas tāds neesot noticis.

"Tad, kad bija saplīsusi Lienes automašīna, viņa man iedeva naudu, lai es nopērku jaunu. Tā kā par tādu summu auto nesanāca, šo naudu izmantoju kā pirmo iemaksu jaunas automašīnas līzingam. Vēlāk Liene šo mašīnu atdeva atpakaļ. Gan jaunā mašīna tika zaudēta, gan pirmā iemaksa, kuru Liene tagad pasniedz kā naudas summu, ko es viņai esot nozadzis," izdevumam Privātā Dzīve sūkstījies Bruno.

"Nozagt nozīmē paņemt bez atļaujas, un es no Lienes neko bez atļaujas neesmu ņēmis," pārliecināts ir puisis, kuru pēc šķiršanās no Lienes vajā arī citi, kam Bruno ir parādā.

Atskatoties uz attiecībām ar populāro skatuves mākslinieci, Bruno atceras, ka viņš maksājis par degvielu, kad vadājis dziedātāju uz koncertiem un mēģinājumiem. Čekus par degvielu gan viņš neesot krājis, tāpēc nezina, cik naudas tam iztērējis.

"Man viņai nekā nebija žēl, un domāju, ka viņai tāpat. Brīdī, kad mūsu attiecības pajuka, viņa paziņoja, ka esmu viņai parādā. Tikpat labi arī es pēkšņi varētu paziņot, ka esmu žigolo, viena seksa reize ar mani maksā 200 eiro, tāpēc, Liene, tu man tagad esi parādā pāris tūkstošus eiro," prāto Bruno.

Jau vēstīts, ka nesen Bruno publiski paziņoja, ka viņam draudot Šomases jaunais draugs, bet pati Liene šo informāciju ir noliegusi - viņa Privātajai Dzīvei atzinusi, ka jaunas attiecības nav izveidojusi, dzīvo tālāk savu dzīvi un par Bruno neko nevēlas dzirdēt.

Kamēr Liene ar naudas pazušanu ir samierinājusies un vairs necer to atgūt, bet bijušo mīlnieku ir izslēgusi no savas dzīves, Bruno, kurš tagad mitinās Itālijā, atzinis, ka viņam pret Lieni vēl aizvien ir jūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!