Foto: Mango
Krievijas estrādes zvaigzne Valērija ar savu dzīvesbiedru un producentu Josifu Prigožinu (abi attēlā) Rīgā ieradās ar avioreisu no Berlīnes. Uz preses fotogrāfu lūgumu vēlajā vakara stundā uz pāris sekundēm noņemt tumšās saulesbrilles Valērija paziņoja, ka brilles nenovilks un pati arī neizģērbsies.

Tikko kā izkāpusi no lidmašīnas, dziedātāja atzina, ka pēdējā laikā lielākoties savu dzīvi pavada ceļā, lidojot no vienas valsts uz otru.

"Esmu tik ļoti saradusi ar lidojumiem, ka man pat patīk garāki pārbraucieni, kuros varu atpūsties un izgulēties. Lasu arī grāmatu un klausos mūziku, un klusībā dziedu līdzi, lai nepievērstu citu pasažieru uzmanību. Man patīk lidot, un es nebaidos no lidojumiem," atzina dziedātāja, bet viņas dzīvesbiedrs sūkstījās, ka pēc lidojuma viņam griežas galva.

Pirms pāris dienām Valērija ar dzīvesbiedru Josifu un dēlu Artemiju, kurš dzimis dziedātājas otrajā laulībā, bija devusies šopingā uz Parīzi, kur iegādājusies arī jaunus tērpus, ar ko dziedātāja plāno pārsteigt skatītājus Jaunajā vilnī.

Valērija atklāj, ka uz Jauno vilni vienmēr brauc ar labu garastāvokli, jo Jūrmalā notiekošais Krievijas prestižais mūzikas pasākums ir vieta, kur satikt savus skatuves kolēģus, kā arī klātienē pavērot ārzemju zvaigznes.

Valērija tik ļoti jūsmo par Jauno vilni, ka atzīst, ka šis pasākums viņai ir kā svētki vairāku dienu garumā. Dziedātāja stāsta, ka brīvajos brīžos, kad nebūs jākoncertē Jaunā viļņa pasākumos, viņa ieplānojusi Jūrmalā atpūsties ģimenes lokā, jo šoreiz Valēriju pavada arī dēls Artemijs un māte Gaļina.

Valērija, īstajā vārdā Alla Jurjevna Parfilova, ir trīs bērnu māmiņa, un viņa šobrīd ir ļoti pieprasīta dziedātāja gan Krievijā, gan ārpus tās robežām. Lai gan, ierodoties Rīgā, viņa jokojot draudēja, ka neizģērbsies, tomēr pirms pāris gadiem Valērija pozējusi pikantā fotosesijā, pēc kuras gan paziņojusi, ka tā bijusi pēdējā erotiska satura fotosesija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!