Foto: AFI
Krievijā populārais estrādes mākslinieks Valērijs Ļeontjevs (attēlā) daudzo sejas uzlabošanas operāciju rezultātā saskāries ar nopietnām veselības problēmām un pamazām zaudē redzi, ziņo Krievijas mediji.

Regulāro sejas nostiepšanas procedūru dēļ dziedātāja plakstiņi vairs nesakļaujas, un acis nav iespējams pilnībā aizvērt. Tā kā Ļeontjevs ir nobažījies par savu redzi, kas strauji pasliktinās, viņš vērsies pēc palīdzības pie speciālistiem.

"Es neko neredzu. Kad izeju uz skatuves, kur deg spēcīgi prožektori, manu acu priekšā viss pazūd, es attopos pilnīgā tumsā un acis pārņem šaušalīgas sāpes. Vai es patiešām kļūšu akls?" emocionāli savos pārdzīvojumos redzes problēmu dēļ dalījies dziedātājs.

Acu ārsti dziedātājam paskaidrojuši, ka plakstiņu nesakļaušanās var novest pie nopietnām un neatgriezeniskām sekām, jo acs pamazām zaudē mitrumu, un tas patiesi izraisīt redzes zaudēšanu.

Lai novērstu neveiksmīgo skaistumkopšanas procedūru laikā radušās problēmas, dziedātājam ieteikts ne tikai saudzēt acis no spēcīgas gaismu maiņas un ievērot citus piesardzības pasākumus, bet arī tuvākos pāris gadus atturēties no jebkādām sejas uzlabošanas operācijām.

Šie ieteikumi Ļeontjevu satriekuši, jo viņš jau daudzus gadus savas pārmērīgās aizraušanās ar plastisko ķirurģiju dēļ tiek dēvēts par krievu estrādes Maiklu  Džeksonu - dziedātājām gadā tiek veikta vidēji viena operācija, un viņš, šķiet, uzlabojis pilnīgi visas sava ķermeņa daļas.

Tomēr, tā kā ārstu prognozes  viņam likušās gana draudīgas, dziedātājs piekritis uz laiku ievērot piesardzību, koncertu laikā izvairoties no lāzeru gaismām un dūmiem, lietot zāles un izpildīt dažādus acu vingrinājumus, kā arī atturēties no turpmākiem plastikas ķirurgu pakalpojumiem, tomēr nav zināms, vai šī novēlotā atklāsme spēs glābt Ļeontjeva redzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!