Svētdien, 30. augustā, Losandželosā norisinājās MTV Video Music Awards balvu pasniegšanas ceremonija. Svinīgajā notikumā uzstājās vairāki pasaulē iemīļoti popmūziķi, un īpaši emocionālu priekšnesumu sniedzis tīņu elks Džastins Bībers (attēlā). Paša izpildītā dziesma jauko puisi tik ļoti aizkustinājusi, ka viņš apraudājies.

Džastins Bībers, kuram daudzu mazu meitenīšu sirsniņās ir īpaša vieta, ikgadējā apbalvošanas ceremonijā uzstājās pēc piecu gadu pārtraukuma. Tīņu elka priekšnesums aizkustināja ne tikai publiku un TV skatītājus, bet arī pašu dziedātāju.

Bībera uzstāšanās izskaņā zāli pāršalca ovācijas un aplausi, savukārt pats dziedātājs izplūda asarās. Džastina raudāšana, protams, nepalika nepamanīta, un tīņu elka fanīšu armija sociālajos tīklos metusies sajūsmināties par popdziedātāja sāļajām asariņām.

Šo unikālo mirkli iemūžinājuši arī fotogrāfi, un daudzi ārvalstu mediji Bībera publisko apraudāšanos pasnieguši kā vienu no dienas svarīgākajām vēstīm. Savukārt tūkstošiem dziedātāja atbalstītāju sociālajos tīklos paziņojuši, ka lepojas ar savu elku, jo viņš nekautrējas būt ievainojams un emocionāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!