Foto: LETA

Svētdien, 26. februārī, konkursa "Supernova" finālā tika noskaidrots, ka šogad Latviju "Eirovīzijā" pārstāvēs grupa "Triana Park" ar dziesmu "Line". Pašmāju producents Juris Millers šādu iznākumu vērtē atzinīgi.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Millers pauž pārliecību, ka grupa bijusi "nenoliedzami pārāka" par pārējiem trim dalībniekiem. Atgādinām, ka fināla cīņā par iespēju tikt pie ceļazīmes uz "Eirovīziju" šogad sacentās arī grupa "My Radiant You" ar dziesmu "All I Know", Santa Daņeļeviča ar dziesmu "Your Breath" un The Ludvig ar kompozīciju "I'm in Love With You".

"Agnese ar savām darba spējām, oriģinalitāti un šova elementiem noteikti izcēlās un bija pārāka par citiem finālistiem,"uzskata Millers.

Lai gan viņš grupas "Triana Park" sniegumu vērtē kā daudzsološu, tomēr vēl izvairās izteikt precīzākas prognozes par to, kādus rezultātus varētu gaidīt.

"Neesmu vēl dzirdējis pārējās "Eirovīzijas" dziesmas, tāpēc nevaru vēl neko prognozēt. Nezinu, vai viņi uzvarēs, bet novēlu šo iespēju sasniegt maksimāli. Es esmu ļoti apmierināts ar to, ka tieši viņi pārstāvēs Latviju – viņiem ir iespēja izcelties un palikt atmiņā. Ceru, ka skatītāji to novērtēs."

Millers gan vēstī, ka māksliniecei un viņas grupai vēl priekšā gatavošanās lielajai "Eirovīzijai" jeb priekšnesuma pārveidošana.

"Nu, nevar salīdzināt mūsu skatuvi, kura ir pāris soļu platumā, ar lielās "Eirovīzijas" skatuvi. Protams, būs jāmaina skatuviskais šovs – sākot ar gaismām, to instalācijām un beidzot ar citiem skatuves elementiem," uzskaita Millers.

Vērtējot konkursa "Supernova" finālu kopumā, Millers dalās ar viedokli, ka viņš būtu izraudzījies citu finālistu sastāvu. Viņaprāt, finālā būtu vajadzējis iekļūt arī dziedātājam Mikam Dukuram ar dziesmu "Spiritual Priest", kuram neizdevās tikt tālāk par pusfinālu.

"Viņam šī bija labākā dziesma, ar kādu puisis līdz šim bija startējis "Supernovā". Ja arī viņš būtu iekļuvis finālā, cīņa varētu būt bijusi interesantāka," sarunā ar "Delfi Izklaidi" pieļauj Millers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!