Foto: DELFI

Otrdienas, 17. septembra, vakarā šova Gandrīz ideālas vakariņas otrajā tikšanās reizē viesus pārsteidza dejotāja Viola Abramova (attēlā). Viņa palepojās ar to, ka visi gardumi tapuši uz "endukcijas plīts", bet atrakcijas sadaļā mācīja viesiem neķītru deju.

Kamēr viesi netika gudri par to, kas ir mistiskā plīts, palīgā nāca aizkadra balss Artūrs Skrastiņš, paskaidrojot, ka dejotāja nedaudz apmaldījusies terminos un runa ir par indukcijas plīti.

Ciemiņi ieradās pie Violas spēka pilni un savu možumu skaidroja ar iepriekšējā dienā pie trenera Māra Šveiduka baudītajiem proteīnu pulverīšu labumiem. Mundro noskaņojumu bija iespēja uzreiz likt lietā - izklaidējošā sadaļā Viola bija iecerējusi viesiem iemācīt kādu deju.

Tiesa, dejas raksturs nedaudz samulsināja šova vīriešu kārtas dalībniekus - Viola lika visiem smuki kustināt dupšus geju vidū īpaši populārās melodijas Ai Se Eu te Pego ritmos. Kā vēlāk pie galda atzinās šarmantais dziedātājs Atis Auzāns, šī bijusi neķītrākā deja, ko viņš dzīvē dejojis. Šova Dejo nost! dalībniece Sarmīte Prule gan atzinās, ka viņai sanācis sniegt vēl neķītrākus priekšnesumus.

Galdā dejotāja cēla dārzeņu krēmzupu ar tīģergarnelēm, bet no Prules porcijas, izdabājot dāmas vēlmēm, "rāpuļus" izņēma. Sekoja laša steiks ar gaileņu mērci un saldējums ar ogām.

Par spīti pavedināšanai uz neķītrajām dejām, Auzāns vakaru vērtēja ar augstāko atzīmi, meitenes lika Violai 9, bet Šveiduks, kurš sola vērtējumā būt īpaši skarbs, novērtēja Violas veikumu ar 8.

Līdz ar to pēc pirmajiem diviem raidījumiem rezultāts ir neizšķirts - pa 36 punktiem ir gan Violai, gan Šveidukam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!