Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 14. jūnijā, notika pirmā atlases kārta atraktīvā šova Lauku sēta jaunajai sezonai. Kā atklāj šova režisors Andis Mizišs, uz atlasi ieradās rekordliels pretendentu skaits un viņu vidū bijuši daudzi īpaši kolorīti kadri.

"Uz atlases pirmo kārtu bija uzaicināti 420 pretendenti, bet pieteikuma vēstules joprojām gāžas. Diemžēl vairs pieteikumi netiek pieņemti," DELFI Izklaidei atklāj Mizišs.

Gaidāms, ka jaunā Lauku sētas sezona būs īpaši aizraujoša, jo uz atlasi bija ieradušies neskaitāmi interesanti tipāži. "Bija regbija spēlētāja vecumā ap 40, puisis ar iesauku Enkurs, jo viņš virves vilkšanas sacensībās piedalās kā enkurs.

Bija pat ieradusies kāda ģimene trīs cilvēku sastāvā. Ļoti interesanti cilvēki - viņi pārtiek no tā, ko mežā salasa un kas dārzā izaug, un visi apveltīti ar lielisku humoru," par kandidātiem stāsta Mizišs.

Režisors atklāj, ka ļoti sīva konkurence un kolorīti tipāži ir vecuma grupā no 40 līdz 50 gadiem. "Lielākā daļa uz šovu nāk, iezīmējot kādu pavērsienu paši savā dzīvē. Bija tādi, kas gatavojas šķirties vai ir izšķīrušies, cits nāk, lai pierādītu sevi ģimenei.

Interesanti, ka iezīmējās divi reģioni, no kuriem šogad ir ļoti daudz pretendentu. Viens ir Valka, bet otrs - Kuldīgas un Kandavas puse. Interesanta tendence starp vīriešiem - pieteikušies ļoti daudzi, kuri izmācījušies vai strādājuši par pavāriem, bet nu strādā kā apsargi," neparastas tendences iezīmē šova veidotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!