Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties rudens sezonai, par pārsteigumu parūpējies telekanāls TV3 - sadarbībā ar ASV vadošo TV šovu formātu veidotāju NBC Universal International Formats taps jauns precību šovs, kas jau guvis lielu atsaucību.

Kā vēsta TV3 sabiedrisko attiecību vadītāja Ginta Bormane, šovam, kurā trīs laimīgie pāri kameru priekšā varēs sev uzrīkot kāzas 7000 eiro vērtībā, pieteikušies daudzi - vēlmi apprecēties šovā izteikuši vairāk nekā 2200 pāri.

"Šis ir pirmais gadījums, kad NBC Universal uztic izmēģināt savu formātu kādam no Baltijas TV kanāliem.  Tā ir unikāla iespēja un atzinība mūsu komandas profesionalitātei.

Esam ļoti ieinteresēti sadarbībai – precību un attiecību šovi Latvijā ir ļoti populāri, milzīgo interesi apstiprina arī tas, ka pirmajās dienās saņēmām vairāk nekā 1000 pieteikuma anketas," norāda MTG TV Latvia vadītāja Baiba Zūzena.

Rūpīgi izvērtējot visus pieteikumus, NBC Universal un Latvijas producenti izvēlēsies trīs piemērotākos pārus, kuri saņems 7000 eiro kāzu izdevumu segšanai. Dalība šovā kāzu dienu padarīs neaizmirstamu, turklāt jaunajam pārim un viņu vecākiem kāzas neizmaksās nevienu centu, jo visus izdevumus segs šova veidotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!