Foto: Publicitātes foto

Trešdiena, 8. oktobris, ieies Latvijas šovbiznesa vēsturē kā lielā matu dzīšanas diena- nupat savu ērkuli izskuvusi dziedātāja Candy, bet īsi pēc tam saņemta ziņa, ka arī šova Iesaukts armijā! fināliste Luīze Priedīte (attēlā) pirms gala pārbaudījumiem noskuvusi daļu matu.

Pārmaiņas Luīze veikusi zīmīgā brīdī - tieši pirms šova fināla pārbaudījumiem. Luīzes sāns ar matu dzenamās mašīnītes palīdzību izskūts turpat jauniesaukto guļamistabā. To, vai šis gājiens būs nesis skaistulei, kas ikdienā darbojas kā fitnesa modele, veiksmi finālā, varēs redzēt jau 8. oktobra vakarā LNT.

Tad noskaidrosies, kurš no trīs atlikušajiem stipriniekiem - Edvīns Ločmelis, Luīze Priedīte vai Raitis Rudzājs - uzvarēs šovā un iegūs galveno balvu - ceļojumu uz ASV, kur varēs baudīt Vašingtonas un Mičiganas militārās bāzes apskati.

Fināla dienā pie trīs labākajiem būs ieradušies NBS vienību pārstāvji, lai paustu viedokli un gala rezultātā izlemtu, kurš no trīs brašuļiem kļūs par uzvarētāju.

Raidījuma gaitā tiks atspoguļoti arī šova Iesaukts armijā! dalībnieku balsojumi pirms izstāšanās no šova. Katrs no viņiem norādīs personu, par kuru tiek atdota balss gadījumā, ja viņš vai viņa nonāk līdz finālam. Apkopojot visus rezultātus, tiks pieņemts lēmums par vienu labāko. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!