Foto: Kadrs no raidījuma

Šonedēļ TV3 populārajā iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš skatītājiem bija iespēja sekot līdzi puišu cīņai par 24 gadus vecās Baibas Karusas (attēlā) sirdi, un raidījumu cikla beigās meitene par sev piemērotāko atzina Kasparu.

Pirmdienas raidījumā tikās visi četri pretendenti - 23 gadus vecais bankas darbinieks Juris, kurš arī ir aktīvas atpūtas cienītājs un interesējas par zinātni, 24 gadus vecais jurists Mārtiņš, kuram patīk ar draugiem pasēdēt bārā, 27 gadus vecais tirdzniecības vadītājs Kaspars un 26 gadus vecais students Oskars, kurš iztiku pelna kā viesmīlis-bārmenis.

Pēc iepazīšanās vakara Baibas simpātijas nebija paguvis iekarot Oskars, kuram no tuvākas iepazīšanās ar meiteni bija jāatsakās, bet sevi ļoti spilgti pieteica nekaunīgais Kaspars, kura dēļ pirmajā raidījumā pat radās neliels ķīviņš.

Pēc raibi pavadītās nedēļas un pēdējā vakara, kad Kaspars meiteni bija aizvedis uz baseinu, Baibai bija jāizdara sava izvēle, un, neraugoties uz mazo saķeršanos iepazīšanās reizē un bažām, vai divas Lauvas spēs saprasties, meitene priekšroku deva tieši Kasparam.

Puisis laimes ratā ieguva ceļojumu uz Stokholmu ar prāmi četrām personām, un Kaspars ierosināja, ka ceļā viņi varētu doties kopā ar abiem pārējiem puišiem, kam piekrita gan Baiba, gan pārējie puiši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!