Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā noslēdzās populārā TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, bet daudzu prātus vēl aizvien nodarbina šova populārākās dalībnieces Magones Burkas un viņas "līgavaiņa" Venta Vītola piedzīvojumi.

Saimnieks meklē sievu pēdējā sērijā tapa zināms, ka Magone nolēmusi pamest Latviju un šovā atrasto mīlnieku - viņa ar Venta bērniņu zem sirds un četrus gadus veco dēlu Robertu pie rokas devās uz Londonu.

Ventis līdz pēdējam cerēja, ka izdosies salabt ar sievieti, kurā viņš patiesi bijis iemīlējies, tomēr šova filmēšanas aizkadros viņš atzinis, ka kopdzīve patiesi nav bijusi ideāla, abiem gājis kā pa celmiem un arī pats viņš pielicis roku attiecību sabojāšanā.

Magone pēc trīs nedēļu ilgās kopdzīves ar Venti neslēpa, ka viņai un viņas dēlēnam ir bail no šī vīrieša, un, lai gan iesākumā Ventis liedzās, ka būtu fiziski aizskāris sievieti un viņas bērnu, pēc šova viņš atzinies, ka pāris reizes ir Robertu pēris.

"Es viņu esmu rājis un kādas trīs četras reizes ar žagaru uzšāvis, bet ne jau stingri. Vienreiz bija stingrāk, jo viņš izteikti parādīja, ka man uzčurās. Tad es viņam stingrāk ar žagaru uzšāvu. Arī tad, kad bija tā neklausīšana, tad kādas trīs, augstākais četras reizes ar tām bērzu skariņām.

Magone pati viņu vairākas reizes ar to žagaru pēra, jo viņai baznīcā samācīja, ka vajag ar bērza žagaru pērt bērnu," Saimnieks meklē sievu komandai stāstījis Ventis, kurš līdz šim bija noliedzis, ka būtu bērnu pēris.

Sarunā ar DELFI Izklaidi brašais guļbūvju celtnieks atzina, ka dzīve ar mazo Robertu bijusi gana sarežģīta - puisēnam bieži bijušas histērijas, viņš kliedzis un ļoti sargājis savu mammu, kas kopīgu iziešanu ārpus mājas gandrīz katru reizi pārvērtis skandālā.

Tāpat viņš neesot varējis saprasties ar Venta kaimiņu bērniem pagalmā, kuri no zēna vairījušies, bet uz "līgavaiņa" aizrādījumiem Magonei par atvases audzināšanu sieviete vien atbildējusi, ka viņa visu zinot, bet neko nevarot izdarīt.

Sezonas izskaņas raidījumā Ventis arī atklāja, ka Magones dēļ mēģinājis atbrīvoties no miroņgalvas tetovējuma, kas rotā viņa roku. Tiesa, vīrietis nav meklējis palīdzību pie profesionāļiem, bet gan nevēlamo zīmējumu, kas tik ļoti nav paticis iecerētajai, centies izrīvēt ar smilšpapīru.

"Miroņgalva gandrīz vairs nav redzama," DELFI Izklaidei atklāj Ventis, bet jautāts, vai pēc rokas sadzīšanas plāno rētas notušēt ar jauniem zīmējumiem, atzīst, ka vairāk tetovējumus neplānojot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!