Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas izskaņā Pirmā Baltijas kanāla skatītāju vērtējumam tika nodota šova Точь-в-точь jaunā sezona, kurā starp 12 dalībniekiem ir arī latviešu dziedātājs Intars Busulis (attēlā).

Šova pirmajā raidījumā Busulis bija iejuties grupas Любэ solista Nikolaja Rastorgujeva tēlā, un jāatzīst, ka pārraides stilistu, grima mākslinieku un frizieru komanda bija godam pastrādājusi - Intars bija praktiski neatpazīstams.

Kopā ar Busuli šovā piedalās un pazīstamus skatuves māksliniekus atveidos tādas Krievijas šovbiznesa zvaigznes kā Poļina Gagarina, Aziza, Vlads Topalovs, Oskars Kučera un citi, bet katru nedēļu viņu sniegumu vērtēs Anna Ardova, Ļubova Kazarnovskaja, Maksims Averins un Genādijs Hazanovs.

Pirmajā pārraidē gan Busulim neizdevās pārliecināt žūriju - no pastāvīgajiem žūrijas locekļiem viņš saņēma tikai 13 punktus, kas bija mazākais vērtējums šajā pārraidē.

Tā kā pieaicinātais Igors Matvijenko visiem dalībniekiem piešķīra pa pieciem punktiem, Intars šajā raidījumā ieņēma pēdējo vietu, bet, protams, nākamajos raidījumos, kas ik svētdienas vakaru būs skatāmi Baltijas Pirmajā kanālā, viņam ir visas iespējas apsteigt konkurentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!