Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 9. novembra, vakarā Saimnieks meklē sievu fani varēja uzzināt, kā ceļojumā risināsies pēdējo divu šova pāru – Jāņa Kauķa un Sandras Baumanes, kā arī Alfrida Lipovska un Velgas Plataces (pāris attēlā) - attiecības. Kamēr viena pāra sākotnējā saskaņa ceļojuma laikā pagaisa, otra mīlas stāsts izvērtās skaista romāna cienīgs.

Kauķis ar savu skaisto Sandru devās uz Šveici, kamēr Alfrids ar Velgu baudīja Gruziju. Abi pārīši sākumā pārsteidza ar jauku saskaņu - mīlnieki ceļā devās rokās sadevušies un pļāpāja kā īsti sirdsdraugi, dodot šova faniem cerības uz diviem skaistiem stāstiem.

Velga un Alfrids Gruziju baudīja no visas sirds. Pāris ļāvās trakām dejām vietējos ritmos, bet no rīta jau bija augšā pirmie visā viesnīcā, lai baudītu veldzējošu peldi baseinā. Baseina ainas pozitīvi pārsteidza šova fanus, jo Velga tajās demonstrēja drosmīgus lēkšanas paņēmienus.

Tikmēr Sandras un Kauķa attiecībās iezīmējās pirmās problēmas. Kamēr Sandra Šveices ainavas tvēra ar neviltotu sajūsmu, saimnieku nekas nespēja pārsteigt. Simpātiskā līgaviņa aizkadrā atzinās, ka viņai vīrieša burkšķēšana īsti neejot pie sirds.

Ceļojuma tālākajā gaitā abu nespēja saprasties tikai kļuva izteiktāka. Sandra aizkadrā atzinās, ka viņai ir emocionāli grūti sadzīvot ar Kauķi un viņa vēlas tikt vaļā no kavaliera. Ceļojuma noslēgumā abi atklāti izrunājās.

Saimnieks uzsvēra savai izredzētajai, ka viņa nama durvis ir vaļā - ja Sandra vēlas, viņš ir gatavs turpināt abu attiecības. Sandra godīgi atzinās, ka Kauķis viņai vienkārši neesot radīts, kamēr saimnieks atklāja, ka labprāt pamēģinātu veidot nopietnākas attiecības ar simpātisko meiteni.

Savukārt Alfrida un Velgas stāsts beidzās uz ļoti cerīgas nots. Vīrietis ceļojuma izskaņā savai sirdsdāmai veltīja atzinīgus vārdus un atklāja, ka vēlas simpātisko sievieti iepazīt vairāk. Viņš atklāja, ka abi noteikti turpinās satikties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!