Foto: Publicitātes attēli

Pēc 20 gadu ilgas televīzijas skatītāju priecēšanas ar visdažādākajiem ēst gatavošanas knifiņiem nesen pārtraukta Latvijā populārākā pavāra Mārtiņa Rītiņa (attēlā) raidījuma Kas var būt labāks par šo? filmēšana, bet šova tālākais liktenis vēl ir miglā tīts.

Rītiņš atklāj, ka viss tagad atkarīgs no tā, vai Latvijas Televīzija (LTV) un producenti spēs akceptēt viņa noteikumus. Ja ne – viņš meklēs citus sadarbības partnerus.

"Pagaidām atrodos atpūtas periodā. Tas, kā notikumi virzīsies tālāk, atkarīga no LTV un producentu grupas," DELFI Izklaidei raidījuma filmēšanas pārtraukšanu skaidro Rītiņš.

Pavārs atklāj, ka šoreiz viņš pats uzstādījis savus noteikumus tālākai sadarbībai un gaida, vai LTV un producentu grupa akceptēs viņa vēlmes. Ja tā notiks, skatītāju iemīļotais raidījums Kas var būt labāks par šo? pēc kāda laika atkal atgriezīsies LTV ēterā.

Taču arī gadījumā, ja kompromisu rast neizdosies, Rītiņš no televīzijas nepazudīšot. "Ļoti iespējams, ka mani varēs redzēt citā televīzijā. LTV vai citā kanālā - es no ekrāna nepazudīšu," sava talanta cienītājus var mierināt Rītiņš.

Ilgu laiku šovu Kas var būt labāks par šo? veidoja producentu apvienība Labvakar, bet pirms pusotra gada šī sadarbība beigusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!