Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē Pirmajā Baltijas kanālā pirmizrādi piedzīvos starptautisko ekstrasensu cīņu jaunā sezona Ekstrasensu cīņa. Kontinentu kari 3, kurā piedalīsies arī ragana no Latvijas Jeļena Zahvajeva (attēlā).

Jaunajā šova sezonā piedalīsies spēcīgākie gaišreiģi un burvji no dažādām pasaules valstīm - ASV, Skotijas, Ukrainas, Moldovas, Krievijas, Baltkrievijas un citām, un būs arī Baltijas valstu pārstāvji.

Latviju šovā pārstāvēs Jeļena Zahvajeva, kura pati sevi dēvē par "Hiacintes raganu". Savas spējas Jeļena mantojusi trīs gadu vecumā no vecvecmammas raganas, kura, kā vēsta ģimenes leģenda, varēja pārvērsties par kaķi.

Senās maģijas noslēpumus Jeļena apguvusi 23 gadu vecumā no kāda burvja Afganistānas misijas laikā.

Tāpat pirmajā raidījumā piedalīsies Ilona Kaldre no Igaunijas un Edvards Balika no Lietuvas. Ilona ir ekstrasense un gaišreģe, kas specializējusies pazudušo cilvēku meklēšanā un mēdz sadarboties ar Igaunijas policiju, bet Edvards nodarbojas ar baltās maģijas rituāliem un strādā ar enerģijām.

Tā kā šoreiz saņemts īpaši daudz pieteikumu, pirmo reizi projekta vēsturē tiek rīkota priekšatlase, un jau pirmajā raidījumā taps zināms, vai Latvijas raganai un pārējiem Baltijas valstu pārstāvjiem būs izdevies iekļūt starp 12 raidījuma finālistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!