Foto: Privātais arhīvs

Viena no savulaik populārākajām latviešu dziedātājām Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) jau vairāk nekā gadu par savu dzīvesvietu izvēlējusies Ameriku, kur viņa ne tikai darbojas kā dīdžejmeitene, bet arī pievērsusies kino lauciņam.

Par to, ka viņa sākusi filmēties seriālā Beverly Hills 90210: New Generation Ella savus sekotājus sociālajos tīklos informēja jau pērnā gada nogalē, bet šonedēļ viņa ne bez lepnuma dalījusies ar citu prieka vēsti - viņai uzticēts dublēt kādas ASV populāras šovu zvaigznes ķermeni.

"Rīt notiks Beverly Hills 90210 filmēšana. Es būšu ķermeņa dubultniece slavenajai Kamillai Grāmerei no šova Real Housewives of Beverly Hills," priecīgi vīterojusi Ella, kura arī ziņojusi, ka regulāri apmeklē dažādus kastingus.

Kamilla Grāmere ir 44 gadus veca amerikāņu TV personība, savulaik dejotāja, modele un aktrise. Viņas nu jau bijušais vīrs ir slavenais amerikāņu komiķis Kelsijs Grāmers - seriālu Cheers un Frasier zvaigzne.

Elīna uz Ameriku devās 2011. gada rudenī. Lai gan iesākumā šķita, ka tas ir tikai neilgs izklaides brauciens, Latvijā populārā dziedātāja tā arī nav atgriezusies.

Informācija sociālajos tīklos liecina, ka svešumā Ella ne tikai uzstājas dažādos klubos un citos burziņos, bet arī nesen sākusi kārtot autovadītāja apliecību un jau tikusi galā ar vienu no nepieciešamajiem eksāmeniem.

Gada sākumā pašmāju tabloīdus pāršalca pārsteidzoša vēsts - paklīdušas runas, ka Ella ASV kādam puisim samaksājusi 10 tūkstošus ASV dolāru, lai tas ar viņu apprecētos un tādējādi dziedātāja iegūtu tiesības palikt Amerikā.

Pati Ella gan sociālajos tīklos, netieši reaģējot uz visu šo jezgu, norādīja, ka "daži cilvēki ir ļoti slimi", bet, tā kā viņa kopš došanās uz ASV ar Latvijas medijiem komunicēt atsakās, gūt lielāku skaidrību par iespējamām laulībām nevienam nav izdevies.

Galerijā: neliels ieskats Ellas piedzīvojumos ASV, ar kuriem viņa pati dalījusies sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!