Foto: DELFI

Jau pavisam drīz – 14. aprīlī – pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies TV3 slavenību šovs "Zvaigznes ceļo", kas arī trešajā sezonā ļaus kļūt par lieciniekiem sabiedrībā zināmu cilvēku piedzīvojumiem dažādās pasaules valstīs.

Par godu TV šova jaunās sezonas atklāšanai, trešdienas, 5. aprīļa, pēcpusdienā galerijā "Istaba" pulcējās Latvijas zvaigznes, kuras saista mīlestība pret ceļošanu.

"Trešā ceļojumu sezona tapusi ilgākā laika posmā, jo katrs ceļojums ir īpašs – gan maršruta, gan zvaigznes izvēlē, kas šo projektu padara personiskāku. Katrai sērijai ir savs stāsts un piedzīvojums, jo tas nav vienkārši brauciens, bet brīnumains piedzīvojums, ko var izjust, dodoties ceļojumā," stāsta raidījuma producente Ingrīda Bondare.

Trešajā sezonā skatītāji varēs ielūkoties sešos ceļojumos uz ļoti atšķirīgām pasaules vietām. Saule un tuksneša karstās smiltis aizvedīs "Playground" rīkotāju Sibillu Šlegelmilhu uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, komponists Uldis Marhilēvičs iepazīs vasaras un ziemas kontrastus saulainā Turcijas pavasarī, dziedātāja Liene Šomase dosies eksotiskā Nīlas kruīzā Ēģiptē, operdziedātāja Sonora Vaice piedzīvos savu sapņu ceļojumu Seišelu salās, uz Holandes ziedu laukiem un piedzīvojumiem dosies Ieva Adamss, savukārt ceļojumu sērijas noslēgs kolorīts fotogrāfa Aleksandra Sokolova piedzīvojums Baltkrievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!