Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē konkursa Supernova 2015 otrajā tiešraidē uzzinājām tos četrus veiksminiekus, kuri kopā ar pirmajā tiešraidē noskaidroto četrinieku cīnīsies par iekļūšanu šova finālā. Kamēr skatītāji satraukti sekoja līdzi notikumiem uz skatuves, arī aizkulisēs notika ne mazāk interesantas lietas.

Lai gan spriedze konkursā bija liela, gan dalībnieki, gan žūrijas locekļi atļāvās arī padraiskoties, pozējot fotogrāfiem vai viens otram, un aizkulisēs sīvā konkurence, kas valdīja starp izpildītājiem, nebija jūtama.

Par īpaši jestru noskaņojumu nenogurstoši rūpējās sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis, kurš kopā ar vienu no šova vadītājiem, dīdžeju Tomu Grēviņu, aizrautīgi sekoja līdzi nācijas vīterotajām asprātībām, taisīja selfijus, ar viedtālruņiem fotografēja un filmēja citus cilvēkus un citādi izklaidējās.

Jau vēstīts, ka svētdien, 15. februārī, Latvijas Televīzijas tiešraidē tiks noskaidroti tie četri izpildītāji, kuri spēkiem mērosies šova Supernova finālā un cīnīsies par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Austrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!