Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 22. februāra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots vērienīgā televīzijas projekta Dejo ar zvaigzni ceturtā sezona, kurā, kā jau ierasts, piedalās krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku, kuri pieņēmuši izaicinājumu pārbaudīt savus spēkus deju placī.

Lai gan parasti iepazīšanās raidījumā neviens no šova netiek izbalsots, šoreiz notika citādi - pirmkārt, pieredzes bagātā žūrija - baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova, un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks - ļoti bargi vērtēja dejotājus, un raidījuma izskaņā viens pāris no tālākas cīņas bija spiests izstāties.

Par pirmo žūrijas un skatītāju vērtējuma "upuri" krita seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Evija Skulte ar savu partneri Raimondu Andersonu - šis pāris no cīņas par galveno balvu 5000 eiro apmērā svētdienas vakarā izstājās.

Jau pirmdienas rītā visus gaidīja patīkams pārsteigums - tehniskas kļūdas dēļ nolemts, ka arī šis pāris cīņu var turpināt. 

Šova laikā televīzijas skatītāji redzēto kaismīgi apsprieda sociālajos tīklos, un par vienu no galvenajiem tematiem tur kļuva abi šova vadītāji - Maija Silova un Jānis Āmanis. Daļa skatītāju bija neizpratnē par viņu runātajiem tekstiem, citi nesaprata, kāpēc ir tā jāklaigā, un reti kurš pauda viedokli, ka vadītāji ar savu uzdevumu lieliski tiek galā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!