Foto: Publicitātes foto

Nav šaubu, ka UgunsGrēks ir populārākais pašmāju seriāls, kura skatīšanās daudziem latviešiem ir gluži vai ikvakara rituāls, un, tuvojoties 11. sezonas kulminācijai, notikumi seriālā tik ļoti sarežģījušies, ka grūti paredzēt, kā viss atrisināsies.

Jau vēstīts, ka kopš desmitās sezonas sākuma par seriāla galveno varoni kļuvusi leģendārā daktera Leona, kuru ilgus gadus atveidoja aktieris Ģirts Ķesteris, meita Ieva, un scenārija veidotāji, kā rādās, arī šim tēlam paredzējuši visnotaļ sarežģītu un dažādiem neparedzamiem pavērsieniem pārpildītu likteni.

Ievai, kuru attēlo Inga Tropa, ir izveidojušās romantiskas, bet ciešanu pilnas attiecības ar Ediju Āboliņu, kuru atveido aktieris Artūrs Dīcis, un šobrīd centrālie seriāla notikumi risinās ap šī pāra veiksmēm un likstām.

Visas sezonas garumā Edija un Ievas laimei ceļā stājās dažādi šķēršļi, un samilzušās problēmas mīlniekiem nav izdevies atrisināt joprojām. Lai gan abi vēlas būt kopā, to liedz kāds baiss fakts - Edijs šobrīd atrodas apcietinājumā un ir galvenais aizdomās turamais slepkavības mēģinājumā.

Tāpat dažādas likstas un nelaimes piemeklējušas arī citus UgunsGrēka tēlus, un pagaidām grūti spriest, kā atrisināsies un noslēgsies 11. sezona, taču viens ir skaidrs - intriga tiks saglabāta līdz pat pēdējam brīdim.

DELFI Izklaide piedāvā svaigākos kadrus no seriāla UgunsGrēks filmēšanas aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!