Foto: Privātais arhīvs

Svētdienas, 22. novembra, vakarā TV3 skatītājus priecēja šova Izklausies redzēts pusfināls. Tajā uzvaras laurus plūca Antra Stafecka (attēlā), taču četrinieku, kurš finālā cīnīsies par galveno balvu, žūrija noskaidroja, saskaitot kopā zvaigžņu gūtos punktus visos deviņos raidījumos.

Pusfināla šovam visi dalībnieki bija izlozējuši lielus māksliniekus. Andris Ābelīte atveidoja Bono no U2, Elza Rozentāle iemiesoja Sia, pievienojoties arī dejojošajai mazajai meitenītei, kuru visa pasaule pazīst pēc mākslinieces video.

Jānis Auzāns tik tikko bija atpazīstams The Tokens tēlā, bet Annija Putniņa saviļņoja publiku kā Sāra Braitmena. Ieva Pļavniece bija krāšņa Laiza Minelli, savukārt Atis Zviedris kā Fredijs Merkūrijs pārsteidza ar īpaši atraktīvu un pārdomātu šovu.

Publikas mīlulis Kristaps Rasims šoreiz atveidota pašlaik pasaulē ļoti aktuālo Meganu Trainori, kārtējo reizi pārspējot pats sevi. Taču vislielāko atzinību pusfinālā izpelnījās Antra Stafecka.

Dziedātāja iejutās Pink tēlā un perfektu vokālo sniegumu apvienoja ar akrobātisku šovu. Arī Stafeckas tēls bija pārdomāts - latviešu dziedātāja bija sagrimēta Pink iecienītajā stilā, savukārt viņas augumu tik tikko piesedza ļoti pavedinošs triko.

Par savu sniegumu Antra izpelnījās pirmo vietu pusfinālā. Otro vietu ieguva Elza Rozentāle, kura par daļu nopelnu noteikti var pateikties mazajai dejotājai, bet trešajā palika Atis Zviedris.

Lai noskaidrotu tos četrus, kurus svētdien, 29. novembrī, skatītāji redzēs finālā, tika saskaitīti dalībnieku visi līdz šim iegūtie punkti. Tika paziņots, ka kopvērtējuma rezultātā finālā iekļūst Kristaps Rasims, Antra Stafecka, Elza Rozentāle un Ieva Pļavniece.

Šova uzvarētāju noteiks skatītāji ar savu telefonbalsojumu. Izlozes pusfinālā nebija - visi tēli, ko finālisti izvēlēsies atveidot finālā, skatītājiem būs pārsteigums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!