Foto: EUROVISION/EBU

Lai gan šī gada Eirovīzijas konkursā dalībnieces lielākoties bija izvēlējušās ļoti piezemētus apģērbus un ar plikumiem Eiropu savaldzināt mēģināja tikai retā, pie atsevišķu valstu pārstāvēm vīrišķā dzimuma skatītāju acis aizkavējās ilgāk, un ne jau labās dziedāšanas dēļ.

Ļoti labu piemēru, kā uz skatuves būt seksīgai, nekļūstot vulgārai, demonstrēja Igaunijas dziedātāja. Tumšmatainā Elīna Borna bija tērpusies melnā bikškostīmā, kas varētu radīt pat ļoti atturīgu iespaidu, ja nebūtu dziļā dekoltē. Skats, ko atklāja Elīnas dekoltē, iespējams, lika nobalsot par Igauniju arī kādam, kuram dziesma nemaz tik ļoti nepatika.

Teju identisku tērpu bija izvēlējusies Vācijas pārstāve, tiesa, viņa nevarēja lepoties ar tik iespaidīgiem apaļumiem kā igauniete, tāpēc efekts izpalika un tērps izskatījās kā parasts bikškostīms.

Dziļu dekoltē kā sava tērpa odziņu bija izvēlējušās vairāku valstu pārstāves. Ar vienu no efektīgākajiem lepojās albāniete Elhaida. Viņas dekoltē sniedzās līdz pat nabai, atklājot arī īpatnēju apakšveļu un radot iemeslu konkursa komentētāju asprātībām.

Ar dekoltē līdz viduklim žilbināja arī Krievijas pārstāve Poļina Gagarina, mūsu pašu Aminata un Grieķijas pārstāve Marija Elēna.

Interesanti, ka daudzi sociālo tīklu lietotāji, apspriežot dalībnieču dziļos izgriezumus, sprieda, ka, ja nav ko rādīt, tad nevajag - pēc vīriešu domām daudzām konkursantēm apaļumi bijuši pārāk mazi, lai izvēlētos tik dziļus dekoltē.

Tiesa, ja kādam apaļumu bija par maz, to kompensēja Serbijas pārstāve raženā Bojana. Greznajā, daļēji pieguļošajā tērpā ietērptā daiļava bija iespēja pamielot acis ikvienam īsteni sievišķīgu formu fanam.

Taču par šī gada vispikantākā tērpa īpašnieci droši var saukt Spānijas pārstāvi Edurni (attēlā). Sieviete priekšnesuma laikā izģērbās, paliekot ļoti pieticīgā, teju pavisam caurspīdīgā tērpā, bet uz skatuves pūstais vējš tikai vēl vairāk atklāja Edurnes plikumus. Vienubrīd skatītāju acīm pavērās pat Edurnes biksītes.

Savukārt Gruzijas pārstāve bija teju vienīgā, kura garās vakarkleitas vietā bija izvēlējusies īsus šortiņus un garus zābakus.

Ja arī dalībnieces šogad bija nedaudz atturīgākas, visu labot steidza vakara vadītājas. Burvīgo dāmu trio vakara gaitā nomainīja vairākus tērpus, nesmādējot ne mežģīnes, ne šķēlumus, ne dekoltē, tādējādi izpatīkot visām vīriešu gaumēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!