Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 28. marta, vakarā noslēdzās TV3 romantiskais šovs Kāzu gūstā. Fināla sērijā trīs laimīgie pāri beidzot mija gredzenus un baudīja atrakcijas, ko viņiem vairāku nedēļu garumā bija gatavojuši radinieki.

Artūrs un Ieva aizmirst laulību gredzenus

Foto: Publicitātes foto

Artūra un Ievas radiniekiem svinību rīkošana vedās visvieglāk. Ģimenes radīja ļoti draudzīgu iespaidu un vecāki, labi pazīstot savus bērnus, galu galā izplānoja tādu ceremoniju, kas bija abu laulājamo sapņu piepildījums.

Liktenīgais rīts sākās ar satraukumu – ceļā uz sarakstīšanās vietu atklājās, ka aizmirsti gredzeni. Taču viss tika operatīvi atrisināts un pāris devās uz Pāvilostu reģistrēt laulību.

Izpalika gan iecerētā našķošanās ar karstām butēm – zvejnieki vairākas dienas bija metuši tīklus, taču pa tukšo. Nobaudījuši šampanieti ar pīrādziņiem, kāzinieki devās uz skaisto Skrundas muižu.

Tur notika krāšņas svinības, par kuru naglu kļuva jaunās sieviņas izpildīta romantiska dziesma.

Foto: Jānis Konons un Reinis Oliņš.

Havajiešu kāzās neiztiek bez asumiem

Foto: Publicitātes foto

Par šova aizraujošāko līniju jau no paša sākuma kļuva tā jaunāko dalībnieku Raita un Agneses radu plūkšanās, rīkojot netradicionālas kāzas. Lai arī bija radušās bažas, ka topošais vīrs pirms laulībām varētu aizbēgt, viss izvērtās labi.

Raita un Agneses slavenās kāzas sākās, puisim ierodoties pēc līgavas ar pacēlāju. Pēc tam sekoja visu skatītāju un, kā atzinās arī šova vadītāja Baiba Sipeniece, viņas ļoti gaidītās kāzas havajiešu stilā.

Ar puķu virtenēm apkarinātā Agneses ome šausminājās, jau ieraugot krāsaini izrotāto pirti. Jau no pirmā svinību brīža atkal atsākās ģimeņu ecēšanās – Raita radi pārdzīvoja, ka viņu iecerētais Havaju stils pazūd, jo Agneses radiniece pasākumu vada pilnīgi tradicionālā garā.

Arī līgavainis jau no pirmajām minūtēm īdēja, ka grib uz mājām. Puisis burkšķēja arī Agneses vecmāmiņas sirsnīgās uzrunas laikā. Tomēr, kad ballīte iesila, arī zēns nomierinājās un, sirsnīgās sieviņas iedvesmots, atzina, ka viss izvērties labi.

Foto: Jānis Konons un Gundars Bremze.

Darjas un Dmitrija ceremonijā iejaucas raudoši bērni

Foto: Publicitātes foto

Darjas un Dmitrija ģimeņu trumpis, izstrādājot pasākuma koncepciju, bija prasme rast kompromisus un piekāpties, pirms domstarpības pāraug publiskā strīdā.

Izplānoto pasākuma scenāriju laulājamie uztvēra ar sajūsmu, taču viss sākās ne tik spoži. Ierodoties Bīriņu pilī, pāris pārdzīvoja, ka vairāki tuvi draugi nav atbraukuši, jo nav gribējuši zīmēties šovā. Kad bija jāsākas ceremonijai, saniķojās pāra meitiņas – mazulītes negribēja laist prom mammu.

Līgavas mammai neatlika nekas cits, kā kopā ar raudošajām mazmeitiņām pamest zāli, kas sarūgtināja līgavu. Taču par spīti nelāgajam sākumam svinības galu galā izvērtās burvīgas.

Jaunais pāris bija ļoti apmierināts, un arī radiņi ar prieku izbaudīja pašu rīkotās svinības.

Foto: Jānis Konons.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!