Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 19. maija, pēcpusdienā TV3 vasaras sezonas aizraujošā seriāla Viņas melo labāk aktieri pulcējās Rīga Plaza, lai ar kopīgu boulinga spēlēšanu un citām izklaidēm atklātu seriāla trešo sezonu.

Seriāls par četru draudzeņu mīlas līkločiem jau divus gadus bijis neatņemama Latvijas vasaras sastāvdaļa. Arī šī vasara neizpaliks - jau no 9. jūnija TV3 skatītāji atkal varēs baudīt Viņas melo labāk jaunākās intrigas.

Lai ieskandinātu trešo filmēšanas sezonu, seriāla veidotāji un aktieri tikās neformālā gaisotnē, nosvinot notikumu ar jautru boulinga spēli un sirsnīgu papļāpāšanu. Viņas melo labāk komanda pasākumā informēja tautu arī par gaidāmajām seriāla peripetijām.

Tika atklāts, ka bez tautas jau iemīļotajiem varoņiem stāstā ienāks jauni tēli. Komandai pievienosies aktieris Ģirts Liuzniks, kurš atveidos Mārtiņu. Lomās būs redzami arī citi populāri aktieri - Ērika Eglija, Anete Krasovska, Inta Tirole, Dace Bonāte un Voldemārs Šoriņš, kuru atveidoto varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļotajiem personāžiem.

Taču kā seriāla galvenais kodols paliks tās pašas četras draudzenes - Jolanta, Marta, Margarita un Kristīne. Varones atveidos jau skatītāju iemīļotās Alise Polačenko, Evija Skulte, Karīna Tatarinova un Inita Dzelme. Dažas no varonēm pārsteidz jau pirms paša ekrāna stāsta sākšanās, jo šī gada laikā piedzīvojušas vizuālas pārvērtības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!