Foto: LETA

Šīs nedēļas sākumā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots šova Gandrīz ideālas vakariņas jaunās sezonas pirmais raidījumu cikls, kurā viesus uzņēma, pabaroja un izklaidēja sabiedrībā zināmi cilvēki.

Par šova pirmās nedēļas varoņiem bija izvēlēta dziedātāja LieneCandy, joku plēsējs un radiostacijas Boom FM vadītājs Ufo jeb Kaspars Upacieris, kinokritiķe Daira Āboliņa (attēlā) un Dailes teātra aktieris Gints Andžāns, kurš bija pēdējā vakara namatēvs.

Ceturtdienas, 3. oktobra, vakarā skatītāji varēja sekot līdzi, kā jau kopīgu valodu atradušajai kompānijai veicās, viesojoties aktiera ģimenes mītnē.

Ar brāļa palīdzību Gints bija uzklājis skaisti izrotātu galdu, bet maltītes gatavošanā ļāvās eksperimentiem, pasniedzot viesiem ēdienus, kurus pats agrāk nebija gatavojis.

Par īpašu pārsteigumu nedēļas noslēguma vakarā parūpējās LieneCandy, kura pārējiem viesiem pasniedza spilvenus, uz kuriem bija izšūti pirmajā vakarā dalībnieku radītie zīmējumi.

Kā izklaides pasākumu saviem viesiem aktieris bija sarūpējis ekskursiju pa Dailes teātri, kur ciemiņi ne tikai uzzināja dažādus interesantus faktus par teātra aizkulisēm, bet arī paši varēja ietērpties krāšņos tērpos.

Teātra telpās arī tika noskaidrots uzvarētājs - apkopojot visu vakariņu dalībnieku vērtējumus, tika noskaidrots, ka visveiksmīgākās viesu uzņēmējas un izklaidētājas titulu šajā nedēļā ir pelnījusi kinokritiķe Āboliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!