Foto: F64

Piektdienas, 30. novembra, vakarā noslēdzās kārtējais Gandrīz ideālas vakariņas raidījumu cikls, un šova pēdējā vakarā raibā kompānija devās viesos pie producentu grupas vadītāja Oskara.

Oskars saviem ciemiņiem galdā cēla ledus salātus ar piedevām un karstmaizītēm, paša ceptu pīrāgu no kārtainās mīklas un zandarta, svaigu ogu pīrāgu no drupaču smilšu mīklas, kā arī, protams, dažādus alkoholisko dzērienus - frizieres Kristīnes iecienīto Tullamore viskiju, baltvīnu un alu.

"Es neesmu gatavs dzert alkoholu, jo šonedēļ man tā bija par daudz," Oskara alkohola izvēli komentēja modes blogeris Deniss, kurš jau kopš nedēļas sākuma kritizēja pārējo viesu nevaldāmo kāri pēc reibinošiem dzērieniem.

Protams, arī šajā raidījumā neiztika bez dalībnieku raksturojumiem vienam par otru - šī vakara namatēvs Denisu raksturoja kā tirliņu, bet pozitīvā nozīmē, bet tiem, kuri grib par modes blogeri pajokot, ieteica uzmanīties un pirms asprātībām padomāt, vai tās puisi neaizskars.

Lai gan iepriekšējā vakarā Kristīne bija ļoti kritiski noskaņota pret Denisa cepurīti, vakaru pie Oskara viņa apmeklēja treniņtērpā un ar oriģinālu frizūru, bet modes blogeris, viņu ieraugot, neslēpa viedokli, ka sieviete izskatās pēc trakas rumāņu tūristes.

Kā izklaidi saviem viesiem Oskars piedāvāja pagatavot ziepes ar aromātu pēc pašu izvēles, un tas ciemiņiem diezgan labi gāja pie sirds, bet pēc tam pie vakariņu galda gadījās šmuce - balzāmu namatēvs pildīja ledus glāzītēs, kas strauji izkusa, un šķidrums nonāca gan uz galdauta, gan drēbēm un ēdienā.

Maltīte viesus īpaši nesajūsmināja - ēdot salātus, Frīdis paziņoja, ka jūtas kā trusi, Denisam ne visai garšoja balzāms, kas bija ielijis salātos, un arī nākamie ēdieni izpelnījās daudz kritisku piezīmju.

Pēc maltītes bija laiks vērtējumam - Frīdis vakaru vērtēja ar septiņnieku, ceļojuma blogere Sanita deva astoņas balles, bet friziere Kristīne vakaru vērtēja ar astoņām ballēm.

Deniss attaisnoja savu šīs nedēļas kritiskākā dalībnieka titulu - viņš Oskara vakaru novērtēja tikai ar četrām ballēm, ko viņš pats pamatoja ar to, ka nav varējis likt augstāku atzīmi kā trešdienas vakara namamātei Sanitai.

Kopvērtējumā par labāko šīs nedēļas viesu uzņēmēju tika atzīts Frīdis, kurš ar balvu laimes rata starpniecību tika pie jauna fotoaparāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!