Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 19. septembra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi piecu brašo tēvaiņu cīņai ar lieko svaru šovā "Īstie veči", un vienu no dalībniekiem veselība pievīla – Aivis bija nonācis slimnīcā.

Aizvadītajā sērijā varējām novērtēt, kā dalībnieki sāk kauju ar liekajiem kilogramiem un kā viņiem veicas veselības pārbaudē, bet neilgi pēc veiksmīgā sākuma par sevi atgādināja vecās kaites.

Aivi aizrauj uz slimnīcu

Foto: Publicitātes foto

29 gadus vecais Aivis (attēlā) pēc riteņbraukšanas sacensībām sajuties slikti, un viņš nogādāts slimnīcā.

Sāpes vīrietis sajutis jau pirms sacensībām, bet domājis, ka tā ir vien kāda ikdienišķa nebūšana, tāpēc par mediķu palīdzību nav pat iedomājies. Vakarā pēc pārbaudījuma gan vairs saviem spēkiem tikt galā nav bijis iespējams.

"Paēdu vakariņas un pēkšņi mani sarāva kā ezi kamolā. Viss, neko vairs nevarēju izdarīt," piedzīvotās sāpes raksturoja vīrietis, kuram grūtajā brīdī liels atbalsts bijuši pārējie dalībnieki, kuri nekavējoties piedāvājušies palīdzēt.

Kā pēc pārdzīvotā atklāja Aivis, operācija viņam nav bijusi nepieciešama – aklās zarnas iekaisums izārstēts ar antibiotikām un pašsajūta esot laba.

Kāpēc Jāņa svars nemainās?

Foto: Publicitātes foto

Dalībnieki devušies ikdienas gaitās, bet dzīve vairs nav tāda kā agrāk – katram no viņiem izsniegts uztura plāns, kas jāievēro.

Par vecajiem ieradumiem – aliņu, gardiem cepešiem, ceptiem kartupelīšiem – vīriem jāaizmirst, un tā vietā nākušas veselīgi pagatavotas maltītes. Lai ievērotu noteikumus, dalībnieki viens otru atbalsta ar receptēm, palielās ar sasniegumiem un uzrauga, ikdienā sazinoties kopīgā čatiņā mobilajā telefonā.

Rezultāti ir acīmredzami – Madars mēneša laikā atbrīvojies no desmit kilogramiem, un arī citi priecājas par to, ka drēbes kļuvušas vaļīgākas un lielāks prieks raudzīties uz sevi spogulī.

Vienīgais, kura svars pagaidām nekrīt, ir Jānis (attēlā), kurš stingri paliek pie tā, ka viens saldējums vai cits našķis, kad kārojas, nekādu ļaunumu nenodarīs, un viņam pašam ir savi uzskati, kas ir barojošs un kas nē. Tāpat viņš nevar piedalīties biedru virtuālajās apspriedēs, jo vecais telefons neļauj.

Par raidījuma centrālo notikumu kļuva Jāņa 50. jubilejas svinības, un pārējie vīri jubilāram uzdāvināja telefonu, lai Jānis beidzot varētu piedalīties kopīgajos čatiņos, un, iespējams, domāšanas maiņa iekustinās arī vecākā šova dalībnieka kilogramus.

Vīri pret sievām

Foto: Publicitātes foto

Ar mielošanos pie jubilejas galda gan viss nebeidzās – arī šoreiz piecniekam bija jāiztur pārbaudījums, kurā vīriem pretī stājās viņu otrās pusītes, kuru dzīve līdz ar vīru piedalīšanos šovā arī mainījusies.

"Sieva neslavē īsti, jo ir parādījušās daudzas citas lietas. Ir sliktāks garastāvoklis un neiecietība parādījusies," dzīvesveida izmaiņu sekas raksturojis Uldis, tomēr viņa sieva priecājas, ka vīrs vairs nekrāc tik skaļi.

Katrai komandai lielveikalā stundas laikā bija jāiegādājas veselīgi produkti, kuri pēc tam stundas laikā jāpagatavo.

Viņu maltītes vērtēja fitnesa skaistules, un šajā cīņā labāk veicās vīriešiem, kuri pēdējo nedēļu laikā daudz vairāk domājuši par to, kā veselīgas lietas pagatavot garšas kārpiņām tīkami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!