Foto: Publicitātes foto

Rudens sezonā LNT raidījums Dzintara dziesmas pārsteidz ar jaunu vadītāju – aktieri Juri Hiršu (attēlā starp dāmām). Viņš pievienojies komandai, kļūstot par raidījuma partneri līdzšinējām Dzintara dziesmu vadītājām Lienei Šomasei, Velgai Vītolai-Amantovai un Ivetai Baumanei.

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Hiršs pēdējā laikā kļuvis ļoti populārs arī zilajos ekrānos. Vasarā viņš priecēja TV skatītājus ar Jāņa lomu seriālā Viņas melo labāk, bet nu atkal atgriežas ekrānos kā mūzikas raidījuma vadītājs.

"Tas noteikti man ir jauns izaicinājums, nenoliedzami arī darbs, un man patīk būt starp mūziķiem un mūzikā, jo esmu pats mācījies mūziku. Gan māksla, gan mūzika iedarbojas uz cilvēku vislabākajā nozīmē. Un tas ir tieši tas, kas man patīk," par jauno izaicinājumu stāsta pats Hiršs.

Iemīļotās mūzikas raidījums Dzintara dziesmas vairāk nekā gada pastāvēšanas laikā kļuvis par raidījumu, kurā ikviens skatītājs var sastapt iemīļotos mūziķus, kā arī piedalīties dziesmu aptaujā, balsojot par skanīgākajām dziesmām. Raidījuma veidotāji sola šoruden lutināt skatītājus ar īpaši daudziem ciemiņiem.

Hiršš kā raidījuma vadītājs kopā ar skatītāju jau iemīļoto Lieni Šomasi TV ekrānos pirmo reizi būs redzams sestdienas, 4.oktobra, vakarā. Raidījumu ieskandinās grupa Lauku muzikanti, kuri prezentēs un ļaus noklausīties jauno dziesmu.

Normunds Ķietis raidījumā sarīkos mazas festivāla Oktoberfest svinības un parādīs, cik viegli nākas uz sitiena sakomponēt dziesmu. Savukārt vienīgā grupas dāma - Inita Āboliņa, tiks iztaujāta par pielūdzējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!