Foto: EUROVISION/EBU

Sestdienas, 23. maija, vakarā Vīnē noslēdzās Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā triumfēja Zviedrijas pārstāvis Manss Zelmerlēvs (attēlā centrā) ar dziesmu Heroes. Eksperti jau nodēvējuši jaunā vīrieša emocijas pēc triumfa par, iespējams, patiesāko sajūsmu, kādu jebkad izrādījis kāds Eirovīzijas uzvarētājs.

Zviedrijas pārstāvis konkursā pārsteidza ne tikai ar jestru hitu, bet arī iespaidīgām projekcijām, kurām līdzīgas iepriekš nebija redzētas pat daudz pieredzējušajā Eirovīzijā.

Lai gan fināla gaidās uzvirmoja runas par to, ka dziesma Heroes ir pārāk līdzīga Deivida Getas, Sema Martina un Avicii joprojām aktuālajam hitam Lovers on The Sun, skandāls izpalika, un uz fināla skatuves Zviedrijas pārstāvis tika sveikts ar sirsnīgām ovācijām un kārtīgu balsošanu, kas rezumējās ar viņa uzvaru šovā.

Pēc rezultātu paziņošanas uzkāpis uz skatuves, lai atkal izpildītu savu dziesmu, Manss nekautrējās izrādīt emocijas un pat izplūda laimes asarās.

Kā sprieda konkursa komentētāji, šis pa ilgiem gadiem varētu būt tas gadījums, kad uzvarētājs nav jau iepriekš rēķinājies ar triumfu, tāpēc pēc uzvaras emocijas izdzīvo no visas sirds, tā vietā lai izlīdzētos ar dežūrsmaidiņu un acu pabolīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!