Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 5. jūnija, vakarā kanāla TV3 skatītāji sekoja līdzi notikumiem attiecību šovā "Precētie pret brīvajiem", kurā šoreiz spēkus izmēģināja un trīs dāmu viltības atmaskot centās hokejists Jānis.

Raidījuma sākumā Jānis atzina – viņam līdz šim nopietnu attiecību, kas ilgušas vairāk par divām nedēļām, neesot bijis. Tāpat tika uzsvērts, ka puisim piemīt īpašs talants. Viņš savulaik kļuvis par krūšturu atvēršanas konkursa čempionu, piecās sekundēs atāķējot sešus krūšturus, un Jānis solīja – pikantā prasme tiks likta lietā arī randiņos.

Uz pirmo randiņu Jānis devās ar skaistumkopšanas speciālisti Jūliju, kura ir saderinājusies. Savukārt viņas līgavainis Raimo visu notiekošo vēroja monitorā.

Jau pirmajās minūtēs randiņš ievirzījās visai draiskā gultnē. Vispirms Jānis Jūlijai lūdza, lai viņa nodemonstrē savu krūšturi, bet vēlāk abi apmainījās bučiņām, kas drīzāk atgādināja skūpstus. Raimo aizkadrā noskatīties, kā viņa līgava mutējas ar citu, bija visai nepatīkami.
Foto: Publicitātes foto

Kad Jūlija beidzot atgriezās pie līgavaiņa, viņš bija saskumis un nobēdājies par mīļotās izdarībām. Puiša acīs bija manāmas asaras, un dāmai nācās taisnoties par to, ka tās jau esot bijušas tikai nenozīmīgas bučiņas.

Tālāk Jāņa ceļi krustojās ar simpātisko farmaceiti Viktoriju, kura ir precējusies. Arī šajā randiņā brīvais puisis uzreiz ķērās vērsim pie ragiem un lūdza, lai randiņa partnere nodemonstrē viņam savu krūšturi.
Foto: Publicitātes foto

Kamēr Viktorija izģērbās, viņas vīrs visu notiekošo vēroja monitorā. Pēc redzētā viņš atzina, ka labprāt iekrautu Jānim pa seju.

Randiņa turpinājumā Jānis no Viktorijas gribēja dabūt buču, bet aizņemtā dāma veikli izlocījās, piedāvājot puisim nobučot viņas sunīti.

Savukārt uz trešo randiņu kārumnieks Jānis devās ar brīvo meiteni Valentīnu, kura audzina vienu bērnu, pirms vairākiem gadiem ir šķīrusies un aizraujas ar astroloģiju. Kā jau tas bija paredzams, kavalieris arī viņai lūdza nodemonstrēt apakšveļu.
Foto: Publicitātes foto

Valentīna Jāņa simpātijas vispirms centās iekarot ar galvas masāžu, bet vēlāk abi ļāvās visai neķītrai spēlei, kurā tika mesti kauliņi, uz kuriem uzrakstītas dažādas ķermeņa zonas un darbības, kas jādara. Puisim vareni paveicās – viņš tika pie iespējas pamasēt randiņa partneres krūtis. Arī meitene varēja apčamdīt savu kavalieri.

Pēc visiem randiņiem Jānis bija gatavs paziņot lēmumu. Tiesa, vispirms viņš vēlējās atvērt visu trīs dāmu krūšturus, kārtējo reizi apliecinot, ka to atāķēšana ir viņa lielākais talants un ne velti viņš ir čempions.

"Izvirtulis tu esi," aizkadrā novilka Jūlijas līgavainis Raimo. Tiesa, viņa mīļotajai paveicās – dāma uz tikšanos nebija uzvilkusi krūšturi, tādējādi izsprūkot no tā, ka Jānis viņu apgrābsta. Savukārt abām pārējām meitenēm atlika vien ļauties puiša provokācijām.

Beigās Jānis paziņoja – Jūlijas sirds, viņaprāt, esot brīva. Tiesa, viņam nācās piedzīvot vilšanos, kad atklājās, ka izvēlētā dāma ir saderinājusies. Puisis vēlāk sprieda, ka, iespējams, tieši tāpēc viņam joprojām nav nopietnu attiecību, jo viņš ieķeras aizņemtās meitenēs.

Savukārt Jūlija ar līgavaini balvā ieguva 800 eiro. Tiesa, meitene atzina – tas viss bijis ļoti liels pārdzīvojums, jo mīļotais nav spējis pieņemt to, ka viņa šova ietvaros bučojusies ar citu puisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!