Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 4. oktobra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt četras jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir asa sižeta muzikālā filma Metallica 3D (oriģinālais nosaukums - Metallica: Through the Never).

Filmas sižets ir sekojošs: Trips - jauns grupas Metallica tehniskais darbinieks - koncerta laikā saņem steidzamu uzdevumu. Sākumā šķietami vienkāršais uzdevums pārvēršas par neticamu piedzīvojumu.

Filmas Metallica 3D oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir ungāru izcelsmes amerikānis Nimrods Antals, kura pazīstamākais veikums līdz šim ir viņa iepriekšējā filma - fantastikas trilleris Plēsoņas (Predators) 2010. gadā.

Galvenajā lomā filmējies 26 gadus vecais amerikāņu aktieris Deins De Hāns, kurš pēdējos gados filmējies tādās pazīstamās filmās kā Devil's Knot, Kill Your Darlings, Lincoln, The Place Beyond the Pines, Lawless, Jack and Diane un citās.

Taču arī pašiem Metallica muzikantiem - Džeimsam Hetfīldam, Larsam Ulriham, Kērkam Hammetam un Robam Truhiljo - ir nozīmīgas lomas filmā.

Filma, kuras nosaukums aizgūts no Metallica 1991. gada "melnā" albuma dziesmas, savu pirmizrādi piedzīvoja šī gada Toronto starptautiskajā kinofestivālā. Tās budžets ir 18 miljoni ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!