Foto: AFP/Scanpix
35 gadus vecais Holivudas aktieris Leonardi di Kaprio (attēlā) paziņojis, ka vismaz uz gadu pārtrauks filmēšanos un visu 2010. gadu veltīs vienīgi atpūtai, raksta ārvalstu prese.

Aktiera karjerai di Kaprio veltījis jau divdesmit gadus, un nekad viņa grafikā nav bijuši ilgi pārtraukumi, tādēļ pēc savas jaunākās filmas - režisora Martina Skorsēzes trillera Slēgtā sala (Shutter Island) - iznākšanas uz ekrāniem aktieris jūtas "noguris un iztukšots".

"Es gribu pārliecināties, ka tas, ar ko es nodarbošos, man būs pareizā izvēle. Pēdējā laikā esmu tā iztukšots, ka īsti nespēju iedomāties, ko tagad iesākt. Man nav nekādu konkrētu plānu, un, godīgi sakot, tas ir sasodīti lieliski," intervijā atzinis aktieris.

Di Kaprio filmēties sāka 1990. gadā, piedaloties vairākos televīzijas seriālos, bet kopš 1993. gada, kad aktieris piedalījās divās smagās drāmās, viņa karjera strauji progresēja, līdz 1997. gadā ar lomu filmā Titāniks viņš kļuva par visas pasaules meiteņu mīluli. Līdz šim di Kaprio trīs reizes (par filmām What's Eating Gilbert Grape, The Aviator un Blood Diamond) nominēts "Oskara" balvai, bet pagaidām nav to ieguvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!