Foto: F64
Rūpējoties par televīzijas skatītāju izklaidēšanu, pašmāju telekanāls LNT izsludinājis pieteikšanos jaunam realitātes šovam, kas ļaus ne tikai sekot līdzi drosminieku cīņai par izdzīvošanu, bet arī iepazīstinās ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku ikdienu.

Kā informē telekanāla pārstāve Marta Zandersone, pirmo reizi Latvijas vēsturē tiek veidots televīzijas projekts, kura ietvaros kanālā varēs tuvāk iepazīties ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku ikdienu - dalībniekiem būs iespēja pašiem uz savas ādas līdz kaulam izdzīvot un apzināties Latvijas karavīru ikdienas darbu.

Gaidāmā LNT šova ietvaros tiek izsludināts konkurss, kuram var pieteikties ikviena pilngadību sasniegusi persona. Atliek vien izturēt atlasi un tad doties uz šova norises vietu, lai izdzīvotu īstu karavīra ikdienu desmit diennakšu garumā.

Šova dalībniekus vērtēs profesionāla žūrija, sagaidāma izbalsošana un citi pārdzīvojumi, bet viss noslēgsies ar viena uzvarētāja noteikšanu.

Atlase notiks jau 30. jūnijā pulksten 10 Ezermalas ielā 8. Līdzi uz atlasi obligāti jāņem personu apliecinošs dokuments.

"Esam pārliecināti, ka gan skatītājiem, gan šova dalībniekiem spēsim sniegt spilgtas emocijas, kuras atmiņā paliks visa mūža garumā. Mēs paredzam visu emociju gammu: gan, priekus, gan bēdas, gan spilgtas uzvaras, gan rūgtus zaudējumus. Skatītāji ko tādu vēl nebūs pieredzējuši! Aicinām visus, kuriem ir iespēja, pieņemt izaicinājumu," tā iespējamos dalībniekus uzmundrina producentu grupa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!