Foto: DELFI

Piektdien, 20. decembrī, noslēgsies TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, un par lielāko šova intrigu kļuvušas Kalētu puses saimnieces Magones Burkas un viņas precinieka Venta Vītola (attēlā) attiecības.

Pēc tam, kad Magone šovā izdarīja savu pēdējo liktenīgo izvēli, viņas un guļbūvju celtnieka Venta dzīvē daudz kas ir mainījies - jau vēstīts, ka Burka šova laikā ieņēmusi bērniņu, abu kopīgais kruīzs pa Vidusjūru noslēdzās ar bildinājumu, bet pēc atgriešanās abu attiecības īpaši gludi nav vedušās un bijuši arī nopietni konflikti.

Tā kā abi mīlnieki ir gana karstas dabas un ātri aizsvilstas, jau ceļojuma laikā starp viņiem valdīja visai nokaitēta atmosfēra, un, kad pēc atgriešanās no kruīza un paciemošanās pie Rasmusa Magone ar dēliņu pārvākusies pie Venta, ikdienas dzīvē klājies raibi.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi atklāja Ventis, kāds no strīdiem pat beidzies ar fizisku vardarbību - Magone uzklupusi vīrietim un sasitusi viņa galvu tā, ka pēc tam konstatēts smadzeņu satricinājums.

Strīda iemesls bijusi fotogrāfija. Kā stāsta Ventis, ceļojuma laikā Magone neesot vēlējusies kopā ar viņu bildēties, norādot, ka pirmā fotogrāfija pārim drīkstot būt tikai pēc kāzām. Uz prāmja gan tapusi viena kopbilde, ko Ventis pēc atgriešanās ierāmējis un nolicis istabā.

Kad Magone pārvākusies pie viņa, abi atkal sākuši runāt par kopīgo fotografēšanos, vārds pa vārdam un sācies strīds, Ventis teicis, ka tad jau arī uz prāmja uzņemtā fotogrāfija ir slikta zīme un gatavojies to saplēst, un tad Magone metusies viņam virsū.

"Viņa ar kulakiem sita man pa galvu. Es liku priekšā rokas, lai pasargātu sevi, bet vienā brīdī, kad sāpes kļuva neizturamas, ar kāju uzšāvu viņai pa cisku. Tad sākās histērija. Viņa izlēca no gultas un kliedza, ka es viņu sitot, bet tā bija pašaizsardzība. Vēlāk gan viņa teica, ka tas nav nekāds attaisnojums - vīrietis sievieti nedrīkstot sist," strīdu atceras Ventis.

"Pēc notikušā viņa teica, ka tā neesot pirmā reize un viņa mēdzot tā darīt - arī sava dēla tēvu viņa esot situsi," stāsta precinieks.

Magone vēlāk viņu apvainojusi arī dēliņa Roberta fiziskā aizskaršanā, bet Ventis to kategoriski noliedz - visi, kuri viņu pazīstot, varot apliecināt, ka viņam bērni patīk un tiem pāri viņš nedarītu.

Kādu reizi, iepērkoties lielveikalā, viņš Magones puiku paķēris aiz padusēm un iecēlis iepirkumu ratos, un arī šo rīcību Magone vēlāk, runājot ar draugiem un paziņām, traktējusi gluži kā uzbrukumu zēnam.

Jau viesojoties pie Magones Kalētos viņš pamanījis, ka sievietei ir tendence melot un izdomāt savu patiesību.

"Viņai un arī viņas mammai domas mainās ik pēc īsa brīža. Kad viņa sapinas savos melos, viņa turpina stāstīt niekus, bet beigās jau pati vairs nesaprot, ko pastāstījusi. Ja rūpīgāk seko līdzi tam, ko viņa runā, var pamanīt pretrunas un saprast, kad viņa mānās," mīļotās sievietes ieradumus "atkodis" Ventis.

"Viņa tagad mani pataisa par ļauno - stāsta apkārt, ka es viņu vajāju un šantažēju, apmelojot un izsakot draudus. Tā nav. Tie, kuri mani pazīst, zina, ka es ātri aizsvilstos, bet pāri es viņai neesmu darījis un nevēlos darīt," godīgi atzīst Ventis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!