Foto: DELFI

Vēl tikai viens solis un Latvijas multimākslinieks Markus Riva (attēlā) būs saniedzis vairāk, nekā jebkuram mūsu popmūziķim jebkad izdevies - iekļuvis krievu mūzikas granda Konstantīna Meladzes grupā.

Svētdienas, 16. novembra, vakarā telekanāla NTV Mir Baltic šova Gribu pie Meladzes pusfinālu viņš izturēja godam, tiekot lielajā finālā.

Raidījumā mūsu Markus atkal tika īpaši izcelts. Intervijā mūziķis atklāja personīgu stāstu par savām divām identitātēm - puisis dzīvē ir reizē Markus Riva un Miķelis Ļaksa. Mūziķis atklāja, ka Miķeļa vārds ir vienīgais, kas viņam palicis no tēva, kurš nomiris, kad Markus bijis pavisam maziņš.

Annas Sedokovas komanda, kurā ietilpst arī mūsu talantīgais puisis, kā pirmo izpildīja aizkustinošu Allas Pugačovas hitu, un Markus dziedājums kā allaž tika pavadīts ar skaļām zāles ovācijām. Dziesmas noslēgumā žūrija negaidīti pārsteidza puišus, izslēdzot pavadījumu.

Blice neapjuka un turpināja izjusto dziedājumu a capella stilā, ar savu sniegumu atkal pieceļot kājās zāli. Konstantīns Meladze pēc šī numura paziņoja, ka Markus un viņa kolēģis Vladislavs padarījis šo numuru par, iespējams, šīs dienas labāko priekšnesumu.

Pēc pirmā numura izslēgta tika Džokera komanda - puiši, kurus šovā nepārstāv neviens krievu estrādes grands. Līdz ar to šovā palika vairs tikai trīs grupas - Poļinas Gagarinas, Sergeja Lazareva un Annas Sedokovas puiši.

Otrajā raundā lielais trijnieks uzstājās kopā ar jau zināmiem māksliniekiem, un Markus komanda dziedāja kopā ar grupu Fabrika. Meladze lēma, ka šovu atstāj Gagarinas komanda.

Trešajā raundā māksliniekiem bija jāuzstājas kopā ar pašu Meladzi. To, kas būs jādzied, puiši uzzināja tikai kāpjot uz skatuves. Markus un komandas sniegums kārtējo reizi bija fantastisks.

Pēc šī priekšnesuma vietām tika samainīti divi dalībnieki, bet mūsu Markus palika Sedokovas komandā un startēs ar biedriem arī finālā, kas notiks jau svētdienas, 23. novembra, vakarā.

Tajā skatītāji izlems, kura no puišu grupām - Lazareva vai Sedokovas  vadītā - kļūs par Meladzes producēto puišu grupu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!