Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 27. augusta, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots šova Iesaukts armijā ceturtais raidījums, kurā dalībnieki devās smagā un pārbaudījumiem pilnā pārgājienā pa Ādažu bāzi.

Pārgājienā tika pārbaudīta viņu fiziskā un emocionālā sagatavotība kājnieku dienestam, un vislabākos rezultātus uzrādīja Leona Šķēles vadītā grupa, kas demonstrēja apbrīnojamu saliedētību.

Valtera Veinberga vadītajai komandai šajā dienā neveicās - viņi nespēja iekļauties noteiktajos laikos un tāpēc pildīja papildus vingrinājumus, kas no dalībniekiem prasīja daudz spēka.

Neiztika arī bez traumām - Konstantīns Plotņikovs plaukstām bija norāvis ādu, bet vēlāk kā sods uzliktie vingrojumi bija pēdējais piliens puiša izturībai un viņam bija jāvēršas pēc palīdzības pie mediķiem.

Pārgājienā no Veinberga komandas izstājās divi dalībnieki - Plotņikovam pievienojās arī Inga Pīlādze, jo mediķi atzina, ka neviens no viņiem šajā dienā nedrīkst turpināt grupas sastāvā veikt distanci.

Komandas kapteinis Veinbergs no cīņas neizstājās un gudri pavēstīja, ka visu nosaka dabīgā atlase, kas ne visai apmierināja armijniekus, kuri dalībniekiem nenogurstoši mēģina ieskaidrot, cik svarīgs ir komandas darbs.

Dienas gaitā arī Šķēles komanda piedzīvoja zaudējumu - distanci pameta Raitis Rudzājs, bet Veinberga komandas aktīvākais dalībnieks Kārlis Kalējs pēc mediķu sniegtās palīdzības atgriezās pie komandas.

Dienas izskaņā dalībniekus gaidīja vēl kāds nelāgs pārsteigums - viņiem bija jāpārvar bebru taka jeb jābrien pa duļķainu purva grāvi, ko visi brašuļi atzina par pretīgāko šova pārbaudījumu, bet pēc tā pie mediķiem pēc palīdzības vērsās arī Jānis Ronis, kurš jau visu dienu bija sūdzējies par sliktu pašsajūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!