Foto: Publicitātes foto

Šoruden daudzus televīzijas skatītājus apbēdināja ziņa, ka pēc septiņiem darba gadiem raidījuma Bez Tabu studiju pamet Zigfrīds Muktupāvels, bet tagad tapis zināms, ka viņa vietā populārās pārraides vadīšana uzticēta dīdžejs un radio personība Egons Reiters (attēlā).

TV3 raidījuma Bez Tabu komanda ir iepriecināta, ka tai ir pievienojas jauns un profesionāls vadītājs, kuram netrūkst entuziasma un radošuma - viņš līdz šim sevi ir apliecinājis kā radio personība un raidījumu veidotājs, un viņa pieredzi Bez Tabu vērtējot augstu.

"Lai arī radio man allaž ir bijis un būs mīļāks, darbu Bez Tabu uztveru kā pagodinājumu. Tas ir jauns izaicinājums un arī darbs, kas nekonfliktē ar manu būtību. Bez Tabu dara labu darbu - ir taisnības cīnītājs, kurš iestājas par sabiedrību, kas sakrīt arī ar maniem uzskatiem. 

Turklāt, starp radio un televīziju esmu novērojis līdzības - ja radio tās ir dziesmas, tad televīzijā tie ir sižeti, kas ir jāizveido kā viens vesels plūstošs stāsts.

Un vēl zināmā mērā šo var saukt par manu atgriešanos mediju kompānijā MTG TV, jo tieši ap 2000. gadu aizsākās manas darba gaitas radio Star FM," stāsta pats Reiters, kura debija Bez Tabu vadītāja ampluā notiks 20. oktobra vakrā kopā ar Agnesi Drunku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!