Foto: Publicitātes foto

Kā jau tas bija paredzams, seriāla UgunsGrēks jaunās sezonas sākums atkal licis lielai daļai tautas mesties sociālajos tīklos, lai publiski paustu savu sašutumu, neizpratni vai prieku par īpaši skarbajiem notikumiem, ar kuriem seriāls satraucis skatītājus.

Jau vēstīts, ka seriāla atklāšanas sēriju caurvijušas dziļas sēras un tajā lijušas rūgtas asaras, turklāt tas viss tāpēc, ka galvenā varone Ieva ir pārdevusi Pētersonu viesnīcu, atstājot bez darba Zentiņu, Mildiņu un citus tautai tuvus tēlus.

Izrādās, ka Zentiņas un pārējo liktenis sāp daudziem - sociālie tīkli pilni ar apvainojumiem Ieviņai, daudzus uzjautrinājusi arī Ieviņas un Jevgēņijas diskusija par to, kā skaistāk nomirt. 

Skatītājus uztrauc arī seriāla jaunākās varones mīklainais liktenis, un skatītāji ir gatavi rīkoties - sociālajos tīklos tiek ierosināts apvienoties pazudušās Aņas meklēšanā, un drīz vien jau Felzenbahera mazmeitiņa ir atrasta - kāds fans viņu redzējis restorānā.

Skaidrs, ka cīņa sākusies arī sociālajos tīklos - kamēr jau rūdītie fani jūsmo par to, ka arī šajā sezonā nav palikuši bez asiem pavērsieniem un jau pirmā sērija līdzinās īstam detektīvam, maigākās dvēselītes žēlojas par to, ka sērijas laikā birušas asariņas, un draud neskatīties seriālu, ja turpināsies tādā garā.















Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!