Foto: Publicitātes foto
Trešdienas, 17. augusta, vakarā TV skatītāji varēja sekot kaislībām iepazīšanās un dejošanas šovā "Netīrās dejas", kas kārtējo reizi pārsteidza ar negaidītiem sižeta pavērsieniem.

Andas atzīšanās un 'īpašā cilvēka' uzrašanās

Foto: Kadrs no video

Raidījuma iesākumā skatītāji kļuva par lieciniekiem Kima un Andas pirmajam randiņam. Meitene jau pašā sākumā vēlējās noskaidrot, kāpēc viņa kā randiņa partnere izvēlēta pēdējā, bet Kims viltīgi paskaidroja, ka šis viņam ir kā "saldais ēdiens".

Abi, staigājot pa Cēsu ielām, apmainījās komplimentiem un analizēja viens otra personību.

Anda atzinās, ka viņai ir kāds noslēpums. "Es nezinu, vai tu atceries, bet mēs uzaugām vienā pagalmā," pastāstīja meitene un neslēpa – viņa jau toreiz puisī bijusi "iemīlējusies līdz ausīm", bet Kims šerpajā jaunkundzē nebija atpazinis mazo meitenīti no pagātnes.

Ar to Andas atklāsmes nebeidzās – viņa atklāja, ka bijusi akli iemīlējusies, bet otra pusīte viņu pievīlusi, tomēr detaļās par notikušo viņa neieslīga. Meitene godīgi pastāstīja, ka vēlas bērnus, skaistas kāzas un solījumu "līdz nāve mūs šķirs", kas netiktu lauzts.

Starp viņu un Kimu radās īsta sapratne, ko abi apliecināja, basām kājām izdejojoties kādā no Cēsu strūklakām.

Vakarā pirms dejošanas pārbaudījuma Kims bija sarūpējis vēl kādu pārsteigumu – viņš meitenes iepazīstināja ar "kādu īpašu cilvēku", un blakus trijotnei nostājās dejotāja Liene Skulme, ar kuru arī Kims, pārējo daiļavu greizsirdīgo skatienu dzelts, dejoja kā pirmo.

"Liene ir mana draudzene un deju partnere. Es viņu uzaicināju, lai jūs varētu paskatīties, ko nozīmē īsti jutekliska deja. Tāda deja, no kuras aizraujas elpa un tirpas skrien pār muguru," pavēstīja puisis, un Liene pievienojās pārējiem žūrijas locekļiem.

Kas paglābj Evelīnu no liktenīgas kļūdas?

Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā sērijā Aināra kompānijā pieredzējām negaidītu pavērsienu – daiļā Evelīna, nevienu nebrīdinot, neatnāca uz izbalsošanu un šķita, ka viņa šovu pametusi.

Izrādās, nekur tālu meitene nebija tikusi – viņa ar čemodānu vēlajā nakts stundā dirnēja autobusa pieturā, bet tad garām brauca žūrijas loceklis Lauris Reiniks, kurš noteikti nav no tiem, kas atstās dāmu nelaimē.

Viņš ļoti brīnījās par meitenes lēmumu doties prom, bet tad Evelīna ieviesa skaidrību par notikušo.

"Es negribu uz to skatīties! Es negribu tur būt," atzina daiļava, bet Reiniks nebija ar pliku roku ņemams un pārliecināja, ka par visu dzīvē ir jācīnās – it īpaši, ja Evelīnai tiešām Ainārs iepaticies.

"Man šķiet, ja es būtu vienkārši kaislīgi aizrāvusies, es vienā dienā neizraudātu septiņu gadu normu. Es negribu ticēt, ka esmu viņā samīlējusies, bet tas noteikti ir kaut kas vairāk par fizisku iekāri," atzinās meitene.

Pēc garas sarunas un atgriešanās viesu namā tika nolemts, ka Evelīna turpinās cīņu, un šo lēmumu viņa atzīmēja, kopīgi uzdziedot ar Reiniku viņa hitu "Sirds sadeg neparasti".

Tiesa, ne Ainārs, nedz abas konkurentes pagaidām par Evelīnas atgriešanos neuzzināja, un, protams, skatītāji jau dīdās nepacietībā uzzināt, kā viņi reaģēs.

Elīnai pirmais un pēdējais randiņš

Foto: Publicitātes foto
Roberts Lietuvā uz randiņu veda 22 gadus veco pavāri Elīnu, un romantiskā tikšanās notika baznīcas pakājē. Meitene neslēpa, ka sarunas par puišiem viņai esot sāpīga tēma, jo iepriekšējā pieredze neesot pārāk laba.

Radās iespaids, ka puisi mulsina, kā Elīna kā viņa draudzene iekļautos viņa draugu kompānijā, kur vairums cilvēku ir dejotāji, bet meiteni tas nesatrauca – viņa aicināja, lai Roberts viņai iemāca dejot, un tad viņa vairs nejustos neiederīga starp dejotājiem.

"Es jūtos pozitīvi uzlādēts, jo viņai piemīt maigums. Skatoties viņas acīs, es gandrīz kūstu," pēc randiņa sajūtās dalījās Roberts.

Vakarā Robertu gaidīja grūts uzdevums – viņam bija jāizvēlas, kuru sūtīt mājās. Negaidīti puisis lēma, ka mājup jādodas Elīnai, lai gan pēc randiņa šķita, ka viņa iemantojusi jaunieša simpātijas.

"Jūtos ļoti, ļoti slikti. Sarūgtināta un apbēdināta," pēc izbalsošanas skuma Elīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!