Foto: DELFI
Kamēr lielākā daļa daiļaviņu TV3 šova "Netīro deju" Kima Šipillo sētā mēģina apvārdot puisi ar saldiem tekstiem, Karīnas Karjakinas (attēlā) stratēģija ir cita. Meitene centīsies izpelnīties Kima simpātijas ar perfektu kustēšanos, jo viņas aizraušanās ir fiziski sarežģītās "pole dance" jeb dejas pie stieņa.

Deja esot Karīnas mīlestība jau no bērnības. "Tas ir tas, kas mani aizkustina, tas, kas mani dara laimīgu, tas, kas padara manu dzīvi krāšņāku. Caur deju var iepazīties ar cilvēkiem. Piemēram, var melot ar vārdiem, bet ar ķermeni ne. Ķermenis atklāj visas emocijas," sarunā ar "Delfi Izklaidi" spriež Karīna.

Meitene savu 28 dzīves gadu laikā izmēģinājusi spēkus dažāda veida mākslinieciskajā darbībā. Karīna nodarbojusies ar teātra mākslu, izmēģinājusi sevi salsas dejās, devusies uz Dominikānas republiku, lai iepazītos ar latīņu mūziku un merengas deju.

Pirms gada Karīna sākusi nodarboties ar "pole dance" jeb dejošanu ap stieni. Te gan uzreiz nav jāiedomājas lēts striptīza variants – "pole dance" ir kas pavisam cits. "Tas ir sporta veids, kas nebūt nav fiziski viegls.

Es agrāk nodarbojos ar fitnesu, bet tas nedeva to, ko "pole dance". Šis sporta veids ļoti ātri maina ķermeni. Tagad populāri ir sievietēm redzami muskuļi – to arī dod dejas ap stieni.

Tāpat šis sporta veids ļoti paceļ pašapziņu, jo ar katru nākamo nodarbību tu redzi, kā ķermenis pilnveidojas," stāsta Karīna.

Karīnas pamatprofesija ir saistīta ar ekonomiku, taču meitene mazliet nožēlo savu izvēli. "Ja man būtu iespēja savu dzīvi nodzīvot vēlreiz, es kļūtu par profesionālu dejotāju vai sportisti. Nu jau diemžēl tam ir par vēlu," tā Karīna.

Meitene ir pārliecināta, ka kustību māksla būs viņas trumpis, kas palīdzēs izcelties starp konkurentēm. "Ir ļoti stipras konkurentes. Katra ir stipra savā ziņā, katrai ir kāda sava odziņa. Un arī puisis mums ir ļoti labs, atstāj labu iespaidu. Mans trumpis ir tas, ka es pārvaldu savu ķermeni.

Meitenes, kas labi dejo, ir brīvākas, pārliecinātākas par sevi. Ir laba fiziskā forma, tas arī piesaista aci, turklāt fiziskās nodarbības dod laimes hormonu – esmu vairāk dzīvespriecīga, un tas arī piesaista," savus plusus uzskaita daiļaviņa.

Lokanā skaistule spriež, ka prasmes dejā ap stieni šova ietvaros diez vai izdosies parādīt, bet visādi citādi viņas kustību māksla Kimu varētu pārliecināt.

"Deja jau ir tas pats, kas saruna ar cilvēku – ar vienu vari runāt stundām, bet ar otru grūti savienot divus vārdus kopā, jo esat pārāk dažādi. Dejā ir tāpat – nekad nevar zināt, vai sadejosies, vai ne. Kaut kas tajā ir.

Ja cilvēki var sadejoties, tas vēl vairāk piesaista cilvēkam. Rodas tāda kā dvēseliska tuvība, jo, ja ķermeņi viens otru saprot, tur kaut kam jāsanāk," to, ka profesionālis sapratīs viņas kustības, cer Karīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!