Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kanāla 2 skatītāju vērtējumam tika nodots Latvijā pirmā modeļu šova Calendar Live atklāšanas raidījums, kurā pašmāju daiļavas uzsāka cīņu par tiesībām fotografēties Sergeja Kondrašina jubilejas kalendārā un citām vērtīgām balvām.

Cīņu šovā uzsāka 17 meitenes, bet ātri vien no viņām pēc pirmā defilē tika izvēlētas 12 labākās, kuras ievācās modeļu mājvietā. Diemžēl jau pirmā raidījuma beigās tapa zināms, ka vēl vienai no meitenēm cīņa ātri vien beigusies - mājup bija jādodas 23 gadus vecajai Annai Poļanskai (attēlā), kura ir divu bērnu māmiņa.

Kā savā vizītkartē pastāstīja pati Anna, bērnu dēļ viņai nācies pārtraukt studijas, bet pēc dvīnīšu laišanas pasaulē viņa pamatīgi pieņēmusies svarā. Pusotra gada laikā Annai izdevies nomest 25 liekos kilogramus, un viņa raksta blogu, kurā iedvesmo citas, ka "sieviete arī pēc dzemdībām paliek pilnvērtīga sieviete".

To, kā šovā palikušajām dalībniecēm veiksies turpmākajā cīņā, būs iespēja uzzināt ik piektdienas vakaru Kanālā 2, un, kā vēsta šova veidotāji, arī šajā cīņā netrūks intrigu un dažādu kaislību.

Arī šī šova vadīšana uzticēta pasniedzējai un sabiedrības dāmai Ievai Adamss, kura uzņēmusies arī jaunā realitātes šova TV zvaigzne vadīšanu, bet meitenes ik nedēļu vērtēs modes un stila dzīves dažādu jomu eksperti.

Pirmajā raidījumā dalībnieču sniegumu izvērtēja fotogrāfs Gatis Rozenfelds, modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, sabiedrības dāma Guna Leiškalne-Rokk, kurā šovā tika pieteikta kā rakstniece, pats šova patrons Kondrašins un psihoterapeite Ināra Vārpa, kuri gan deva vērtīgus padomus, gan skarbi kritizēja daiļavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!