Foto: Publicitātes foto

Sergeja Kondrašina modeļu šova Calendar Live ceturtajā raidījumā skaistules tika nodotas profesionālā fotogrāfa Jāņa Deinata rokās. Pēc foto sesijas, kurā meitenes tika aicinātas nepozēt, bet uzvesties dabiski, par sliktāko tika atzīta tumšmate Laura (attēlā), kura studē un sapņo par savu restorānu.

Deinats meitenēm deva interesantu uzdevumu - darboties kā viņa foto modelēm, apzināti nepozējot. Lai gan uzdevums it kā šķita vienkāršs, daudzām meitenēm tieši šī atbrīvošanās un nepozēšana sagādāja problēmas.

Skatītāji bija liecinieki arī meiteņu izklaidēm. Ārpus darba dāmas atpūtās interesantā veidā - ļaujoties kopīgai muzicēšanai, telefonā ieslēdzot karaoke programmu.

Gala rezultātā iegūtos foto vērtēja gan pats Deinats, gan Kondrašins, gan androgīnais modelis Jaroslavs Barišņikovs, gan horeogrāfe Elza Leimane-Martinova. Par labāko modeli tika atzīta Elza, bet no šova tika izslēgta 28 gadus vecā Laura Cine.

Kā meitenes izslēgšanas iemesls tika minēta viņas nespēja foto sesijas laikā atslēgties no ikdienas problēmām un būt dabiskai un nesapringtai. Pēc Lauras aiziešanas no šova cīņu par iespēju fotografēties Kondrašina kalendārā turpina astoņas skaistules.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!